![]() |
Paladyn i jego skille....
Witam wszystkich ...;)
Mam 19 paladyna na 55/40 skillach... Chcialbym sie dowiedziec na czym mam skillowac przy Eq takim jak: Crown Helmet , P set... , Dwarven shield ... Swiat na ktorym gram to Danubia... Moze jakis Sorc albo Druid ma duzo wolnego czasu na postawienie Monka? ;> Albo jakis pall lub knight o podobym lvl i skillach by chcial poskillowac ?:) Chetnie bym poznal kogos z kim moge trenic ;) Mam ostatnie 300 kamieni i chce je wykorzystac , pozniej troszke poexpic , zdobyc pieniadze i znow skillowac :D Pozdrawiam ! P.S Na 20 -30 lvl jakie powinieniem miec skille ?:confused: |
Boze ile miliardow tematow jeszcze takich powstanie ? Takie jakie ci odpowiadaja uwazasz ze 80 fajnie by bylo miec i masz checi to rob uwazasz , ze skille nie sa priorytetem tylko lvl to wyjeb te kamienie najlepiej do wody i idz expic nie zawracajac dupy kolejnym takim samym tematem .
|
z 40 - 50
|
@ZapodajMuze:
masz problem jakis ze sobą ze tak agresywnie czy moze z czytaniem ze zrozumieniem? spytał sie o to na czym skillowac albo czy ktos nie byl chetny zeby z nim poskillowac... -_- @Topic: nie wiem czy Twoj lvl wystarcza juz, ale widzialem gosca ktory sobie zlurował w jedno miejsce kupe orców - walił kamieniami w warriory a zewsząd waliły go spearmany - ale mysle ze 19 lvl to za wczesnie:P nie wiem - ja jade na rotach i carrion kamyczkami i działa ;] |
Moim zdaniem to chyba najlepszym wyjściem będzie skillowanie na rotach gdzieś do 60/50, potem z lepszym eq zaczniesz skillować na slimach. Co do tych skilli jakie powinieneś mieć to różnie bywa, jedni mają po 60 na 20, a jeszcze inni na 30lvlu. Według mnie powinno to wyglądać tak:
Distance fighting/Shielding 60/50 - 20 lvl 70/60 - 30 lvl Pozdro. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:29. |