![]() |
Taski
http://tibiacam.tv/cams.php?id=frjalyc5y6bakgvx << wykonanie 50 taskow
http://tibiacam.tv/cams.php?id=qua6pe8v9fymu20v << a tu nagroda co o tym sadzicie? oplaca sie?:p |
Ciekawe...
|
Fajny angielski ma nagrywający..
|
japierdole 6666 demcow chyba ich po po porazil prad do reszty w tym CipSofcie.
|
Ciekawe do jakiego moba otrzyma dostęp ten, który zabije te 6666 demonów.
|
Cytuj:
Caly ten quest pokazuje tylko, ze CipSoft nie ma zielonego pojecia o wlasnej grze, czytajac ich posty o tym ze powinnismy dzielic sie respami i bic w 20 osob jednego moba nie wiem czy sie smiac czy plakac. |
ahh dzieci wszystko byście chcieli od razu ja tam się ciesze że jest to 6666 demonow bo niekazdy moze sobie pozwolic na zabicie takiej liczby. Nagroda musi byc ciekawa
|
Właśnie to jest dobre a nie 100 trolli itp. nawet 5000 minosów to jest za duży lajt bo pierwszy lepszy noob zrobi , z hydrami itp. jest nawet ok ale zawsze trzeba miec coś co ciężko jest osiągnąc a nie same questy albo za łatwe albo nie dozrobienia/nie istniejące już a tu questa można zrobic tylko ciężko i oto chodzi.
|
Chociażby na potrzeby filmiku gość mógłby się bardziej postarać z angielskim...
Cytuj:
|
imo właśnie przez te taski b dobrze dzieje się w tibii... przynajmniej trzeba się namęczyć, żeby coś zdobyć;]
|
Cytuj:
|
Rotfl, za tyle demców jest 40mln expa : D
|
Dla hlvl sorców/drutów idealnie co expią na goromie na demonach maja exp i quest za jednym razem ;] 2tyg posiedzi na demonach i będzie miał :D
|
2 tyg?
Na jedno wyjście solo zabija się max 100 demców (ja zabijam ze 50 z full cap). Czyli potrzeba 66 wyjść, w 2 tygodnie (14 dni) jest to prawie 5 wyjść dziennie. Biorąc pod uwagę, że 100 demców przy fast respie zabija się jakieś 200 minut, pomnożone przez 5 wyjść daje 1000 minut, czyli prawie 17 godzin. Można do tego dodać czas na odnowę zapasów, co by dodało trochę minut : p. Ofc cały czas zoptymalizowałem, tak na prawdę sądzę, że zabijając solo na goromie 6666 demców zeszły by nam 2 tyg, ale siędząc tam 24 godziny na dobę. Nie ma szans tak expić przez 2 tyg : p. |
Cytuj:
takich np. hyder musi zabic 100k, chyba że coś żle licze xd |
śmieszne są te taski
low levele jadą po 3-5 dziennie bez problemów a np. ja knightem hydry to będę z pół roku bił zanim dojdę do 50 zabicie 6666 demków knigtem powodzenie |
Bardzo dobrze! Zawsze marudzicie, że questy robi się w przeciągu kilkudziesięciu minut, te trudniejsze w kilka godzin. Chcieliście coś dłuższego, to macie! I znowu wam źle! A poza tym to samo było z wcześniejszymi taskami. Pytania typu "Kto ubije 1500 Serpent Spawnów?", a po kilku dniach wszyscy mieli już pierwsze zadania wykonane. Nikt ci nie każe wykonywać tego questa od razu. Możesz sobie normalnie expić, tak jak to robiłeś do tej pory, a po jakimś czasie quest sam "wpadnie". Czy takie postacie jak MDW, czy inni magowie nie ubili podczas swojej tibijskiej kariery 6666 demonów? Nie mówię tu o PGmerach z Okolnir.
Co do filmu, to ciekawe co jest nagrodą? Nie pozostaje nam nic innego, jak czekać, aż w końcu ktoś go wykona lub samemu spróbować swoich sił. Co do nagrody po 50 taskach, to trochę dziwne, że do wyboru losowo jest Tiq~, albo Demodras. Dragon Claw na moim świecie to był wydatek 250k, a Mandrake chodziło zawsze powyżej 1kk. Jeszcze do tych, co uważają, że Cipsoft źle zrobił dodając możliwość walki z tymi bosami, co zostawiają addon itemy, niedługo, z na pewno kiedyś, do gry zostanie dołączony trzeci addon. Tam to dopiero będzie. Tego typu dodatki do strojów będzie mieć kilka osób na serwerze, bo już się podejrzewa, że itemy z PoI bosów będą miały z tym coś wspólnego. |
Cytuj:
|
W sumie dobrze że trzeba zabić 6666 demonów. Przynajmniej nie będzie to kolejny task na tydzień... Ba, nawet mniej. A jaka może być nagroda? Wydaję mi się że może to być nagroda w postaci expa lub (co wydaję mi się najmniej prawdopodobne) spotkanie jakiegoś bossa demonów. ;)
K.Jay |
nie ogadalem ale po tym co czytam to widze ze gowno wiecie o tych taskach
50 taskow i 90 lv masz 1 special task - Tiquanda na 2gi special task narazie mam za maly lv ( 90 ) czyli pewnie bedzie to demodras jako 2gi special task.. ten koles z filmiku nie moze nawet zaczac tej misji na 6666 demonow bo ma za maly lv.. w quest logu sie nie pokazuja demony a zabicie 6666 demonow to nie problem dla ogarnietego gracza.. Cytuj:
Xaszkil ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:58. |