![]() |
Knigh 55 lvl skill 75/65... mały problem
Witam, mam mały problem mam knighta 55 lvl ze skillami 75/65(sword). Knighta robiłem dawno dawno temu, troche nim podskillowalem i zaczalem potem non stop expic dlatego ta roznica miedzy skillami az 10 lvl.
Moje pytanie co teraz zrobic, w przyszlosci mam zamair expic avangerem a bloczyc emerald + siheld, skillujac dalej sworda dam jakos wyrownac sword ze shieldem? Czy lepiej doskillowac shielda skillujac inna born by shield byl 75? Czy lepiej przyezucic sie na axe/club gdyz w tych czasach te bronie maja duza przyszlosc, szczegolnie byl bym przychylny za axe, czy ma to sens? |
nie, roznica midzy 75 a 65 u najta to jakies chyba 20h skilowania, po co ci to jak np. na skilu 90 1% wbijasz przez 3 minuty skilowania? wyrowna sie to samo a jak nie az tak bardzo to na 200 lvl bedziesz mogl miec skille 100/94~.
(wszystko mowie przy zaokragleniu nie poprawiac mnie o 2 lvle czy 1 minute) |
ja jak zawsze skilluje do shield dogania mi sworda i go prześciga
|
Cytuj:
|
Dokładnie chce by w temacie wypowiadały sie osoby ktore maja jakies pojecie o knighcie i przekroczyli co najmiej ten 80 lvl i wiedza co mowia, dla mnie czas teraz to nie problem we wakacje moge skillowac, coraz bardzij mysle by przerzucic sie na axe i potem na 100lvl+ latac hellforget axe + tarcza, ew. club.
Jak juz mowilem postac zrobilem dawno temu kiedy avanger krolowal, nie bylo jeszcze itemow z inq =/ dlatego mam straszny delemat |
po co Ci wyruwnane skile ?:> lepiej miec wiecej sworda bo wieksze hity bedziesz walil ..... jak chcesz to mozesz sobie podsikowac sworda i shielda ... wtedy roznica sie nieco zmniejszy :P
|
Chłopie skilluj dalej tarczę a wyższy skill sworda nie zaszkodzi ;)
|
Up.
Skilluj dalej tarcze, co mam przez to rozumiec? mam skillowac sword i tarcze razem, czy mam skillowac inny skill a tarcza przy okazji wzrosnie? |
lol wiadome, że sworda, po kiego Ci inna broń, serio padłem na hita omg... A co do zmieniania broni, to te 2 ataku więcej hell~ axe, rekompensuje arm, który dodaję 2 sworda(jest on dużo łatwiej dostępny niż ten co z clubem i axe), także nie ma co zmieniać broni.
|
Cytuj:
a jak wpisze, że mam 447 knighta uwierzysz w to? |
Cytuj:
Cytuj:
|
No w planach mam na 75 lvl juz non stop latac i bic avangere, a jak bede chodzic na hunty jako bloker to emerald + mms. Tylko nie wiem czy wtedy shieldin nie bedzie za myl zeby bloczyc, dlatego pisze na forum.
|
Cytuj:
Shielding możesz potrenować do 80, ale podczas treningu shielding używaj też miecza, będziesz miał podwójny pożytek. Nawet nie myśl o wyrównywaniu jednego skilla z drugim kosztem sworda, bo tracisz czas, w którym rozwijasz 1 skill, zamiast 2 naraz. |
No tak w planach mam latanie z avangerem tylko sie zastanawiam czy lepiej by nie bylo chodzic z emeraldem + shield i jeszcze +3 defa bonus od emeralda, czy lepsze by to bylo od avangera?
|
Cytuj:
|
Dlatego wolal bym bym axe, ale szkoda mi poswiecic te 75 skilla sworda...
|
Cytuj:
Możesz mieć najlepszy axe i skill 80, a ktoś może mieć średniej klasy broń i skill 100 i zawsze uderzy lepiej. Przez ten czas, w którym miałbyś wbić od 10 do 75 axe wbiłbyś 90-95, albo nawet 100 sword. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wiem mniej wiecej ile knight wbija skille na 90+, jak to idzie palkowi. czyt. na moim palku 85 shielda szlo "troche" szybciej niz 100 dista |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:29. |