![]() |
Behe z ava
|
Nawet ciekawe ale juz duzo takich filmikow bylo ;):p
locik tez taki nawet, ale waste chyba nie miales nie ? :D |
Można rehost? Bo mi tibiacam.tv szwankuje i nie ściągam całego pliku tylko 600-800~ kb :|
|
Całkiem fajnie to wygląda. Kiedyś sobie polazłem na behemoty za palisadą poexpić ekonomicznie z exori frigo soluwe, to prawie mi się zwróciło za manasy z samych fangów : d, do tego spadły 2 gsy i jakieś tam śmieci : d.
Spoko filmik, tylko trochę przydługi. |
Cytuj:
http://uploadhyper.com/file/7327/beheava.cam.html |
moar !
odzyskane hasło- tylko po to żeby napisać:
more ! -stary Celestianin :) |
Cytuj:
@film Dość fajnie, ale oglądanie na x50 jest nudne ;-) @down Możesz robić głupka z siebie, ale nie ze mnie, okej? ;-) Wg mnie nie ma celowych błędów. Tylko idiotyzm ;-) |
@Up
Serio się nie domyśliłeś, że to celowy błont? : ) /edit Sam go z siebie zrobiłeś, ja nie miałem takiego zamiaru ;) |
całkiem fajnie,tylko ciekawi mnie jedno...mianowicie w paru momentach jednoczesnie rzucasz ava ( nie w tego co masz zaznaczonego) leczysz sie, i biegasz po skosie... masz 3 ręce czy jak?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
? |
Mnie też się czepiali pewnego czasu. Skąd to się bierze? Z zawiści, z zazdrości?
|
up
do takich czynnosci nie potrzeba bota czy zadnej super myszki -.^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Używam tylko numerycznej klawiatury, dlatego tak łatwo chodzi się na ukos. Nigdy nie używam ava na behe, wale je gdzie popadnie aby tylko trafić wszystkie naraz, a myszki używam tylko do zaznaczania behe który ma najwięcej hp oraz wyjmowania śmieci z ciał. |
@up.
clasic nie clasic (chyba 99% gra na clasicu -.- ) az poszedlem edem spróbować i ni chu-chu... dlatego pytam sie autora czy ma jakis patent czy po prostu bot... a wy od razu nagonka... żel @ edyt: Ner, to w takim razie jak... powiedzmy,leczenie masz na f1/f2... trzymasz w okolicy left handa. prawą trzymasz na numerycznej, a myszke zeby machnąć ava w zebach? podziel sie patentem xd |
Cytuj:
|
hahaha ; d
Ne'roox będziesz sławny że obczaiłeś patent ;d 'jak grać z botem bez bota' xDD @down Chodzi o to że tłumaczysz, tłumaczysz a oni nadal pytają sie o bota -.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:54. |