![]() |
Wacraft 3 The Frozen Throne Battle Net Konto
Mam pytanko czy ma ktoś na zbyciu działające konto w wc3 the frozen throne? Bo mam 2 kompy i 1 orginalnego wc3 i w tym problem bo ja i brat nie mozemy zagrac w tym samym czasie ;(. Jeżeli ktoś mógłby pożyczyć działającego keya byłbym bardzo wdzięczny.
P.S Jeżeli nie masz keya to nie pisz ,, kup se " itp. postów. To zaoszczędzi mi i tobie nerwów |
Spoko, zaraz Ci wyśle na PM :)
|
Cytuj:
|
Macie jeszcze? Też by się przydał :<
|
Cytuj:
|
Teraz zleci się zgraja graczy z pirackim w3 błagających o keya...
|
Wyjdziesz pograć w noge?
|
Cytuj:
|
Nie czepiam się ciebie, tylko takiego sphinxa, który tylko wyczuł okazję i już o keya prosi.
|
To straszne, że proszę o keya. Szczególnie, że nie proszę Ciebie. Widocznie to było tak okropnie męczące że aż musiałeś się wtrącić. No ale nevermind już...
|
Nie prościej na gerane wbić ?
|
Gdyby na Garenie były pokoje np. z Footmenami to spoko... ALE TAM JEST SAMA DOTA.
|
dota room a rpg room czy w3tft i masz normalne gry. >.>
|
Taa, dzisiaj byłem pograć w NvS na RPG roomie i widziałem ze 3 footmany, nie wspominając, że to straszny syf (no, ale kto co lubi).
|
Czepiam się dzisiaj kogo się da (właściwie wczoraj :d). Załatw sobie keye kogos kto gra na USA, wtedy na raz możecie grać, ty na Europe, on na US East.
Program Craagle znajduje działające keye, ale korzysta z nich kupa osób i ciężko się zalogować. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:22. |