![]() |
Zdjęcia z sylwestra.
Witam! W dobie aparatów cyfrowych, portów USB, kabli COM, GPRSu, Bluetooth-a, portów IrDA i komórek z wbudowanymi aparatami fotograficznymi myślę, że wielu z Was ma swoje zdjęcia z sylwestra.Dawajcie tu linki do nich. Ja zacznę: www.Gonzek.info/gonzo/sylwek/ Gonzo to ten w czerwonej kurtce. ;) UWAGA! Powtarzam: Nie wklejajcie fotek bezpośrednio, bo to spowolania otwieranie tematu i strasznie denerwuje! |
Nie można wyświetlić strony
Strona, której szukasz, mogła zostać usunięta lub jej nazwa mogła ulec zmianie. -------------------------------------------------------------------------------- Spróbuj wykonać następujące zadania: Otwórz stronę główną gg:http: i poszukaj tam łączy do potrzebnych informacji. Jeśli adres strony został wpisany na pasku adresu, upewnij się, czy jest on wpisany poprawnie. Jeśli nadal nie możesz otworzyć tej strony, kliknij przycisk Wyszukaj programu Internet Explorer, aby poszukać podobnych witryn. Internet Explorer tyle powiem |
usuń pare pierwszych znaków w url, masz buga w linku :P
|
No i po co to wklejasz...?
Przecież widzę, że coś jest nie tak... Już działa... |
@czopek
****a musisz wszystko kopiowac? Nie mozesz powiedziec poprostu, ze nie dziala? @topic Fotki fajne ;] niezla zabawa byla :D prawie taka sama jak u mnie ;P |
Qrna, co to za gejparty :D
I czemu ten kolo w niebieskiej czapce wygląda jak by byl 24/dobe na haju 8o Zdjątka spox :P |
Nie ma co, trza zrobić zjazd forum tibia.pl-> jednych przywitać, innym w*******ić...
@Topic Jaka średnia wieku? Świetne fotki, u kumpla była impra ale musiałem albo siedzieć w domu albo iść na rynek;/ Cytuj:
W sumie do Mrągowa to ja mam nawet daleko, mieszkam w Krakowie. |
[quote=Dr.Unknown]Nie ma co, trza zrobić zjazd forum tibia.pl-> jednych przywitać, innym w*******ić...QUOTE]
Ooooo, to jest git ajdija, ale GDZIE ? Zawsze ktoś będzie miał daleko :\ |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Taki duży, taki mały może wino pić... :D 'alkoHolicy' |
Cytuj:
|
Nawet fajne fotki z sylwestra najlepsze som 2 ostatnie według mnie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No kurcze, niech inni tez daja jakies foty ze swojego sylwka :baby: a nie kazdy tylko komentuje te od Gonza.
Dawajta dawajta ludziska :> |
No co? Tylko ja mam fotki? :(
|
Cytuj:
Cytuj:
|
A mi nie działa, jest coś ala Fobrriden czy coś.
@Gonzo Spróbuj po pijaku zagrać w snake na noki, podobno to wielki wyczyn. |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:09. |