![]() |
Knight bez skillowania.
Ostatnio zrobiłem knight'a, na serverze non-pvp, chce sobie spokojnie pograć, wbilem 15lvl mam skille 54/54 i oto mam pytanie czy jak wbije te 60/60 to starczy mi to do końca?
Warto dodać, że będe miał dobre eq od drugiej postaci (DSM, BOH'y, Golden Legs'y albo Blue Legs'y, MMS albo Demon Shield'a, Warrior Helmet i na większym level'u DH). Czy z takimi skill'ami będe mógł sobie normalnie pograć i w miare mógł chodzić na dobre potworki na danym level'u? Uwzględniając że niby straty w skill'ach będe nadrabiał dobrym eq. A i jeszcze jak to komuś potrzebne do odpowiedzi to będe miał pacc'a. |
Cytuj:
|
Ile razy to już było wałkowane...
|
knight bez skillowania jest najlepszy
wystarczy 65/60 na poczatek a potem juz bot na rotach/dragach/scarabach nie oszukujmy sie knight jest do bocenia tylko i wylacznie @down idz bocić |
Cytuj:
@temat: Tak. |
@2up
Grałeś kiedyś ek'iem z zaje... sklillem? Z tego co piszesz to chyba nie... mam 130 ek ze skillem 90+ I extra mi się expi na manualu wcale nie jest tak nudno jak wszyscy sądzą... Przestańcie pisać takie komentarze. |
@Artur0
jasne,ze gralem ale moim zdaniem lepiej w wakacje,postawić bota na takich cyclopach/scarabach pojsc na dwor i cieszyc sie sloncem z dziewczyna niz grac 10 godzin dziennie aby wbic lvl tym czasem gdy jestesmy na dworze, bot wbije nam 2 lvle,a my wrocimy szczesliwi |
Moment, moment. Teraz jest tak, że jak się boci, a w czasie bocenia wychodzi do kina, na pole itp. To nie jest się no-life, a właśnie tak się udowadnia przywiązanie do tej gry. Jak chce się gdzieś wyjść to rozumiem, że teraz jest czas na wyłączenie gry, czy komputera.
|
No, wracamy hepi z kina i .. RAGE
bot padł, krzesła w ruch. Cudowny przykład alternatywy dla 10h manualnego 'legalnego' expienia. |
Cytuj:
Z tym boceniem to jest tak... Wyobraźcie sobie, przykład-abstarkcję: osiemdziesięciolatek szczyci się, że zrobił dziecko swojej żonie- 30stolatce (dobra, niech będzie, że jest milionerem i niedługo ma umrzeć). Ma się czym szczycić? Przecież to logiczne, że pod jego nieobecność przyszedł jakiś młodzieniaszek i ją wydymał. Tak samo jest z botami. Goście botują, a później szczycą się levelami i skillami. To jest dopiero uzależnienie- nie czerpiesz z gry przyjemności, ale czujesz potrzebę posiadania superpostaci. Jak ja idę na uczelnię / na dwór itd. to wyłączam Tibię i kompa. |
Cytuj:
jak sie siedzi 20h przy kompie to wszystko jest ok?? :cup: @Puii nie, bot padl idziemy po blessy stawiamy na bot place idziemy na dwor:) @edit bo nie masz bota i boisz sie o bana jakbys mial bota to juz by bot chodzil na guardach i tak jestes pallkiem wiec bocic mozesz z serpentem na rotach co do przyjemnosci; lepiej bic roty manualnie,czy postawic bota na nich a na nastepny dzien isc klepac dragi, czy tez wybocic 150 eka, i zarabiac kupe kasy + miec fun z blokowania fro,destro i plagów,ew demców bo ja w tibii nie czerpe przyjemnosci, z bicia ghouli |
Cytuj:
|
troche w tym prawdy jest,
ale co do ratow sie nie zgodze @down pg 15 lvlem z skillami 75/75 gz gz chyba ze twoim zdaniem klepanie cycków z expem 25k/h na 50 lvl to pg , no to pg pg pg!!!11111 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:01. |