![]() |
Frozen arrow
|
dobijaja mnie takie teksty...umiesc na imageshack www.imageshack.us i daj ten cholerny obrazek!
@edit : Lul!Slabsze od moich! 0/10 @edit2 : lepiej sie wez za pieczenie ciasteczek niż za to...radze ci... @offtop : frozen arrow to zamrożona strzała jak bys nie wiedzial |
Raczej zamrozona i beznadziejna.... moje kopniete w dupe ludziki i domek lepszy -.-
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
koles kreci beke i zasmieca 4um patrzcie na jego nick -.- , jestem pewny ze robi to specjalnie bo nikt by takim badziewiem sie nie chwalil
|
Cytuj:
|
Cytuj:
dam ci mala historyjke : Krytyk filmowy mowi ze film jest do bani a ten co nakrecil mowi : Sam zrob lepsze! Po prostu nie umiesz przyjać złej oceny.Poszukaj moich grafik.Sa ladniejsze |
@Beznadziejny rysownik
Probably the most noobish repost in the world. To żaden wyczyn narysować lepiej od ciebie. Żałosne... |
OMFG!!!!
Nie spełnie twojego życzenia i nie będzie to pozytywny komentarz. To jest jedno wielkie gówno, shit i wogule żal doope ściska... To coś moge namalować w 30 sekund.... jak taki poziom to twój max to weź przestań... |
Wy to sie wogole niezacie mi sie podoba ta strzala
|
tobie sie tam może podobac bo jest twoja.
@down : wieszok bardzo ladnie rysuje<chyba> |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Niech jakis wybitny artist z grupy mta skomentuje i zadecyduje o twym losie :P
|
Zobaczcie ja jjeszcze zrobie takie grafiki ze zobaczycie
pozatym babci sie ptalem i powiedziala ze ladne i dziadek tez |
lul babci i dziadka sie zapytal czy ladne. Ja kiedys jak mialem 5 lat pomazalem kartke kredkami a mama powiedziala ze ladne.Zrob takie grafiki zebysmy sie zrzygali.Dawaj dawaj
|
Cytuj:
Wezcie mnie ratujcie, 5godzin ??...... Oto praca zrobiona w 30 sekund, czyli "Frozen Arror v2.0" Zawiera profilowany grot by lepiej się wbijał i lotki by utrzymać w miare równą linie lotu. http://members.lycos.co.uk/luinloth/mtg/arr.png |
To jest strzała zrobiona w dokładnie 3 minuty 56 sekund...
http://img64.exs.cx/img64/2740/aa7jt.png W linku bi nie chce się wyświetlić... I co?! Weź się pogódź z tym, że nie masz wprawy i poćwicz, a nie teksty w stylu "zrób lepsze"... nikt nie musi Ci niczego udowadniać! |
Cytuj:
"Szatanie wyjdź z ciała tego chłopca! A kysz! A kysz!" Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:00. |