![]() |
Pytanie na temat poi quest
Witam.
Mam małe pytanko..zwracam się do osób, które już wykonywały POI ; ) Jeżeli idę z licznym kill teamem (sam nie zabijam potworów), ile powinienem wziąść potek/mana potek. Z góry dzięki ; ) Postać: 100EK 80/79 |
Cytuj:
Jeżeli masz dobry i zgrany team to niepowinno Ci nic zejść (tak jak mi) ale na wszelki wypadek wez sobie z 2-3 bp mf + 1-1,5~bp ghp. |
wziąć KUR(de/w)A a nie wziąść!
|
Nie chcę zakładac nowego tematu a jest on też na temat POI - czy trza miec pacca żeby zrobic ten quest? (jeśli tak to gdzie mnie ,,wypierdzielą'' za napisem ,,musisz miec premium account'' ?) Bo ostatnio w temacie zdjęcia widziałem jakiegoś 150+ pallka co expił tam z teamem bez pacca!
|
Żeby wykonać musisz mieć konto premiowane.
|
No ta ale mówie widziałem fote jak 150+ pallek bez pacca , tam expił z teamem... więc co wejsc tam można ale nie można zrobic questa czy co? Czy quest jest dla PACC bo tak ktoś powiedział?
|
Możesz mi powiedzieć, jak stwierdziłeś po fotce, że to FACC?
|
Tak samo jak Ryba- jak stwierdziłeś?
|
Juz zaraz przy 2 bramce cie wywala , (zaraz po wlaniu krwi na ołtarzyk , pierwsza Cie wpuszcza , druga zatrzymuje jak nie masz pacc).
Dołączam się do pytania jak to poznałeś :P |
jezeli juz zrobisz poi to gracze z facc moga korzystać, ze skrotu...a bodajze nawet nie przejdziesz tego mwala zaraz po wylaniu krwi jak masz facc:)
|
Czyli ten pallek chyba się lognął tam przed skończeniem pacca i może go nie ,,wywaliło'' ;p
|
Ale nie odpowiedziałeś nam na pytanie!
|
Jakim cudem masz 125 sorca ?? i 17 lat ?
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:49. |