![]() |
Anihilator
Team :
147 EK 116 RP 145 RP 129 RP http://tibiacam.tv/cams.php?id=zbgxvhe1s446xm83 Miłego oglądania :) |
Haha ale tych twoich ziomków zmyło na raz ;D
|
Mana shield + Great spirit potion FTW!
|
Widziałem wczesniej na tibia cam, ogolnie temu palkowi co nagrywal gartuluje i szczescia i braku skilla. Palkiem na anii leczyc sie spiritami bez mana shielda.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Oo, Piootrus, ładny lvl wbiłeś, gratuluję :-).
Anni też Ci się poszczęściło, te 9 hp mnie zagięło ;D. Pozdrawiam, Cro~. |
Zal was sanka i pot to 500hp lekko (w zależności ile sanka uleczy)... A na utamie to by raczej nie wyrobił ^.-, więc nie piszcie bzdury nobaski :<
|
Gratz zrobienia Anhi.
Najlepszy moment jak nagrywający ma 9hp \o/ troche szczęścia Ci się przydało, ale mogłeś zamiast elven amuletów używać dragon necklace, myśle że by było lepiej |
Jak ja te forum kocham ; D Nie ogladajac filmiku wiem co sie dzialo ! =***
|
palem sie nie wyleczysz gsp? HAHAHHA na 102 lv dalem rade bez najmniejszego klopotu z mana shieldem, nie mialem nawet red hp. wystarczylo na wejscie zalozyc might ring+elven ammy i potem gdy raz zrobilo sie goraco, to tyle. a z ta exura san to smieszne jest..
|
spoko momenty 1. 9hp 2. 2 dedy w jednej detnej sekundy 3. 24hp
|
Cytuj:
|
ta ja tez na setce pallem lekko utamo vita i spirity czasem mialem po 500-600 nawet 700 many to jeszcze exori san walilem. wystarczy ogarnac amulety ringa i miec troche szczescia zeby redszta nie padla ;d
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja robiłem w teamie 2xRP i 2xKnight. Miałem RP 116 lev, utama, might r i spirity. Jeden kina padł i dokończyliśmy we 3, a wesoło tak nie było, szczególnie jak all demki nagle przerzucą atak na jedną osobę.
|
Cytuj:
|
Do autora tematu, twierdzisz że dużo palków tak robi i w ten sposób wykonuja anni bez problemu? Sądzę, że jednak miałeś dużo szczęścia. Mimo, że ten palek miał 8 lvl mniej od Ciebie, jednak jemu tak się nie poszczęsciło:
http://tibiacam.tv/cams.php?id=q81dstc***5ebj3e |
Z utamka sie robi ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:19. |