Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Unitera walczy z botami i noobami :) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=218346)

Sierra 26-07-2009 12:38

Unitera walczy z botami i noobami :)

Ze względu na to że cholera mnie bierze jak widzę bota lub jakiegoś dzieciaka który stoi w depo i wznosi rasistowskie okrzyki postanowiłem z nimi zacząć walczyć. Najpierw zaczęło się tak że składałem reporty lecz nigdy nie odpowiedział mi gm :( A więc wpadłem na pewien pomysł: Pokażmy że widzimy że ktoś łamie zasady Tibi i nie chcemy go na naszym serwerze. Ale jak to zrobić? Ano tak: róbmy printscreeny i wklejajmy je tutaj :) Niech oszuści wiedzą że są zdemaskowani. Niestety Unitera to serwer non-pvp i nie można pozbyć się osób łamiących zasady poprzez PK X( Chciałbym aby osobę umieszczone tutaj były wyrzucone ze społeczeństwa naszego serwera czyli zero pomocy, zero handlu z botami itp osobnikami. Pierwszy delikwent to:

http://img16.imageshack.us/img16/7025/bottvm.jpg

Undertake: exp bot:
- kompletny brak reakcji na: bot!, noob itd
- ciągle ksuje i zabija inne potwory
-gdy mu się wlezie w drogę/zablokuje zaczyna się dziwnie zachowywać, stać w miejscu.
- nie reaguje na pieniądze na ziemi i itemy ( kto by nie podniósł)

Tak tak wiem że jest jakiś tam anty-bot system ale szczerze pisząc jest on strasznie słaby i znam mnóstwo osób które bocą od paru miesięcy i nie dostały bana np. od paru dni po orc forcie lata 181 ek na bocie i nikt nie reaguje ( wbił już jeden lvl bo wcześniej miał 180) niebawem on dostanie zaszczyt i pojawi się tutaj :) Temat się spodobał? Chcesz pomóc? Wklejaj zdjęcia i reportuj oszustów! To nie jest frajerstwo! Osoby które używają botów łamią regulamin to oni są frajerami i oszustami! A więc bez wyrzutów sumienia wklejajcie zdjęcia i pokazujcie że Unitera walczy z oszustami!

EDIT: a tutaj skopiowany tekst z defaulta: gracz z carlin:
11:22 Dudi Szpakuu [12]: Zawsze I Wszedzie Brazlia Jebana Bedzie !! Fucking BR !

Oczywiście Gm nie odpowiedział :/

Erverse 26-07-2009 13:07

Powodzenia, zwątpisz po dwóch dniach. A co do botów - to Cipy mówiły, że wszystkie reporty ich dotyczące będą ignorowane, ponieważ mają swój system wyłapujący sofciarzy.

@down. "Microsoft mówi, że Windows się nie zawiesza" wymyślili to użytkownicy, a co do tego ich systemu, to zbanowali już wiele osób, 30~tysięcy jak nie więcej.

Sierra 26-07-2009 13:12

Dzięki za wparcie :) Zobaczymy za 2 dni czy nadal tu będę. A microsoft mówi że windows się nie zawiesza :evul:

RailChris 26-07-2009 15:28

To nic nie da. Nie wiem czy wiesz ale boty już od paru updatów złączyły się z resztą społeczeństwa Tibii i są już częścią gry. Wielu próbowało z zerowym skutkiem, ale powodzenia.

PUSZEKXD 26-07-2009 15:41

to jest żal i tyle ja też boce i pier... to ze boty są złe itp ...

a ten ich anty bot system czy co tam wymyslili to szajs -,-
sam zaczolem bocić no bo co ?
skoro inny moga to ja tez i juz

ale z drugien strony to hujnia :p
zadnej przyjemności z gry ...

neopostman 26-07-2009 15:43

Trzeba się już pogodzić, że dla niektórych firm wąskie grupy społeczne, które przynoszą zyski dla niej są cicho przez tą firmę wspierane, a działania, które mają niby służyć przeciwko tej grupie są wyidealizowane i czysto propagandowe.

Sierra 26-07-2009 15:49

Nie chodzi mi tutaj głównie o boty ale także o typowych noobów którzy żyją z kradzieży i wkur*** ludzi :)Trzeba ich gnoić i pokazać że tibia to nie jest gra dla nich

dero128 26-07-2009 16:06

Masz racje

Mnie tez wkur**** te boty i nooby co potem się chwalą że sami wbili wysoki level Walczmy z tym

Sierra 26-07-2009 16:31

Dero128 i takiej reakcji oczekiwałem :)

uk$ 26-07-2009 17:51

GL nubaski.:baby:

Clockwerk 26-07-2009 18:04

ta, od razu zadzwoń na policje i poskarż się dla ich matek -.-
na noob-pvp możesz najwyżej trapnać bota i to wszystko bo ten anty bot system to jeden wielki pic na wodę żeby gracze czuli że cipsoft o nich dba

Andrea 26-07-2009 21:08

Powodzenia, powodzenia i jeszcze raz powodzenia w walce z wiatrakami.

Sierra 26-07-2009 21:34

Andrea jak zbanują chociaż jednego bota lub zginie chociaż jeden noob to będzie to nagroda za cały wysiłek :P Możecie do mnie pisać itp. noobom od razu daje ignore :) Dawajcie print screen :) Aha i jak jacyś boterzy lub noobki się na mnie będą szykować to proszę bardzo :)

Erverse 26-07-2009 21:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sierra (Post 2608555)
Andrea jak zbanują chociaż jednego bota lub zginie chociaż jeden noob to będzie to nagroda za cały wysiłek :P Możecie do mnie pisać itp. noobom od razu daje ignore :) Dawajcie print screen :) Aha i jak jacyś boterzy lub noobki się na mnie będą szykować to proszę bardzo :)

Zbanują, i to nie jednego, ale na pewno nie z Twojego powodu. Gdy wprowadzili ten system mówili, że wszystkie zgłoszenia o botterach będą IGNOROWANE. Gl&Hf

Sierra 26-07-2009 22:22

No wiesz ale ten anty-bot system nie złapie ludzi typu: 11:22 Dudi Szpakuu [12]: Zawsze I Wszedzie Brazlia Jebana Bedzie !! Fucking BR ! A rasizmu i uprzedzeń wprost nienawidzę! I będę to tępić na maksa. Oczywiście Gm'a nie ma jak jest potrzebny :/ A więc trzeba sprawy wziąć w swoje ręce i zacząć gnoić :)

dominik15 28-07-2009 11:35

jeśli nie możesz pokonać boterów to porzyłoncz sie do nich ja tam sie nie przejmuje botami

PUSZEKXD 28-07-2009 11:38

pozatym jak boter wyczai że stoi taki potowr co jest anty dla boterów

wystarczy zmienić jego nazwę na jaką się chce i wpisać aby bot go ignorował i wsumie już
(zmiana niku stosowana to skilowania tibiaauto na slimach aby niezabijał matki :P)

Erverse 28-07-2009 12:28

Nie grzeszysz inteligencją. Anty botterskie moby mają takie same nicki jak normalny mob ...

PUSZEKXD 28-07-2009 12:39

... ty nie grzeszysz inteligęcią...

w tibi auto masz taką opcię
dzieki której gracz używający bota może każdemu potworowi z batle listy (niekoniecznie z batle listy)zmienić nick np: rotworm zmieniasz sobie na noob
następnie w auto cave wpisujesz nazwe potwora do ignore tzn: noob
i bot już nie atakuje tego potwora -.^

wiem bo sam każystam tylko anty-kick ale...

fotka jak to wygląda ;p : http://img189.imageshack.us/i/namexd.png/
ps: jak by się wam fotka nie otwierała to proszę o skopiowanie jej i wklejenie w przeglądarkę :P

RailChris 28-07-2009 12:53

Wnerwia mnie jak większość ludzi gada do kogoś, że jest noobem, a sama nim jest. Zastanówcie sie 2 razy zanim coś napiszecie. Jak dla mnie Panie Autorze to Pan jest noobem ;(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:03.