![]() |
Graficzki na stronke
Robie stronkę związaną z tibią i potrzebuje kilku grafik
Logo: Rozmiary 362x60-80 tło coś zajebiaszczego związanego z tibią(pomyślcie napewno macie jakąs pasje twórczą) Napis : Tibia Store (jakąś wypasioną trzcionkąi wogle by pożądnie wyglodało) Layout(inaczej skórka):Też jakaś średnowieczna ,mroczna i wogule niech będzie przystosowana do serwerów vgh.pl większość grafików je zna ZA layout mógłbym nawet zapłacic na światach guardia i honera I jeszcze jedno bede wybredzał prace ponieważ ja potrzebuje profesjonału bo sam jestem grafikiem średnio-zaawansowanym i mogłbym sobie zrobic byle jaki layout i logo Niech za te prace biorą sie tylko profesjonaliści @down chłopcze opanuj się jeżeli niechcesz mnie wspomóc to sie nie udzielaj |
Cytuj:
nie wiem co to za profesjonal aczkolwiek czegokolwiek oczekujesz moglbys tez tego wymagac i od siebie. swoj ciagnie do swego, chcesz przyciagnac motloch - pisz jak motloch, chcesz przyciagnac kogos na jakimkolwiek poziomie naucz sie chociaz korzystac ze slownika o.O @2 down raczej nie w tej. wszyscy w miare porzadni raczej nie graja juz od dawna. @up od tego jest forum zeby sie wypowiadac chlopczyku, wiec bede sie udzielal jesli mi sie tylko to spodoba. I skoro juz do cholery edytowales posta to moglbys poraczyc sie o to glupie poprawienie bledow. |
Buahaha. Uśmiałem się. Potrzebujesz profesjonalną robotę, a masz zamiar płacić co najwyżej pieniędzmi w grze? Śmieszny jesteś. Co do unoszenia się, to żaden profesjonalista nie potraktuje poważnie postu, który nie ma zdania bez błędu. Na dodatek - jesteś średnio-zaawansowanym grafikiem, to czemu sobie nie zrobisz? O ile się nie mylę, to na tym poziomie można robić dość dobre rzeczy. Chyba, że to jest jednak troszkę naciągane. Cóż - udzieliłem się w temacie, ale pomocy nie udzielę.
|
Sam sobie będe robił w ewentualności wielu grafików powinno sie zgodzić za pożądną zapłatą nawet w grze.
|
Za 900zł na umowę i możemy pogadać ; D
|
Czy wśród grafików nie istnieją młode osoby, które chętnie wezmą udział w jakichś projektach dla samej praktyki i tworzenia, tak jak ma to miejsce wśród programistów? ^^
Poza tym zawsze można coś wpisać do "cv" kiedy już chce się brać udział w czymś większym i ciekawszym. Pytam z czystej ciekawości:) |
zrobię Layout pomogę ze stroną (z dopłatą zrobię całą) 600zł
|
Zakodować też moge, całość 2400 zł ;
|
kontkt gg:1800511 (niewidoczny)
napisz co chcesz dokladnie z tych grafik z chęcią Ci pomoge - na pewno sie dogadamy :) |
Z nudów sobie zrobiłem nie musi się podobać ale jak coś w tym jest ;) to możesz powiedzieć co mam poprawić, a kasa to na guardie hehe:P
http://img3.imageshack.us/img3/1348/demovg.jpg Chyba, że chcesz coś w innym stylu. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:48. |