![]() |
Zamknięcie spamerskich tematów
Jestem za zamknięciem tematów, w których jest tylko i wyłącznie spam są to m.in.:
"Kogo najlepszego pokonaliście?", "Wymyślamy Nowe Bronie!!!, "Najzabawniejszy opis czaru (...)", "Wymyślamy nowe czary!". No i tak z grubsza na tyle. Dlaczego akurat te tematy? Ponieważ ludzie wpisują tam posty w większości dla spamu. Nic sensownego z tych tematów również nie możemy wyciągnąć, a z tego co mi się wydaje to forum jest do pomagania innym graczom. Z góry dziękuje za poparcie i proszę o rozpatrzenie mojej prośby. :) |
A ja nie, cześć.
- Nie ma licznika postów - Spamarnia jest potrzebna do życia forum - Nie przeszkadza - Można ignorować tematy. |
@up
Agreed. A poza tym, zaraz ten temat zamieni się w pole bitwy flamewarowców. Taka już natura forum, w szczególności tego. Lepiej szybko załatw zamknięcie swojego tematu :< |
Cytuj:
|
Usunac w cholere. Za zakladanie takich tematow powinny byc warny/bany bo to jest tylko spamowisko dla dzieci neo, ktore probuja sie dowartosciowac wstawiajac tam swoje pseudo-smieszne teksty.
|
Co komu przeszkadza spam w specjalnie wyznaczonych do tego tematach. Nie podoba się - nie wchodzić. Czy to takie trudne?
|
Zamkniesz te tematy to spam z nich wylęgnie na forum i rozdrobni się na jeszcze zakładanie takich tematów. Nie ma sensu.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:17. |