![]() |
dzięki czemu?
Ehh zastanawia mnie jedno , dzięki czemu mamy prawo oceniac innych z 4um po tym jak się zachowują? Naprzykład dobo , jest miły sympatyczny itp. ale w rl może okazać sie kimś złym , może nawet tym gostkiem z reklamy że po drugiej stronie internetu siedzi ktoś inny? jest przysłowie nie oceniaj książki po okładce tak samo nie można oceniać ludzi po tym jak się zachowują . Więc moje pytanie jest nastepujące jakim prawem uważamy innych za kretynów jeśli tak naparawde oni w rl są na 100% d nas lepsi? kompleks wyższości czy co?
|
No to jezeli gostek jest od nas 100 razy lepszy to po jaka cholere na forum daje sie poznac jako uposledzony noob?
Proste, ktos inteligentny na forum bedzie pisal inteligentnie a ktos glupi bedzie pisal glupio, wyzywal, bledy robil etc. |
Dlatego, że na forum oceniemy ludzi na podstawie ich wypowiedzi. NIe wiemy jacy są w rl(w więkrzośći wypadków), dlatego mozemy napisać o nich tylko tyle, ile zaobserwójemy tutaj.
|
To że uważamy kogos za kretyna jest naszą indywidyalną sprawa i o ile mamy podstawy do tego żeby tak twierdzić to spoko. B)
|
Zagłada Cię nazwał debilem i musisz do tego temat założyć...
|
Cytuj:
|
Tiaa, jasne, nigdy nie wiadomo kto jest po drugiej stronie >.< .
Chyba jasne że jeśli ktoś pisze odpowiednio na forum, nie wstawia rysunków z tak poronionym poczuciem humoru jak twój, na rl jest raczej równym gościem. |
@Dr.Unkown-nie masz racji, bo Zag nie nazwal go DEBILEM tylko IDIOTA... O ile mie pamiec nie myli:)
@gorgi-zapomnialem napisac... Jesli w rl jestes 'rowny', to czemu na forum: 1.Zamieszczasz debilne komiksy 2.Tak s*******iles Neverending story ze juz nikomu sie nie chce rekatywowac 3.Zakladasz debilne tematy? No, chyba ze masz 6 lat(masz bobasa w avku)... Wtedy to sie nie dziwie... |
a drybrych siedzi i zawija je w te sreberka...
|
Cytuj:
Topic No ale to jest forum i oceniami uzytkownikow po tym jak sie tutaj zachowuja :P |
Ludzi oceniam na podstawie ich samodzielności. Jeżeli ktoś nie potrafi poszukać czegoś w poradniku/manualu/readme to niech spada na drzewo a nie zawraca mi glowe.
Oczywiście nie można zapomnieć tutaj o merytorycznej wartości wypowiedzi (narazie w raknkingu przoduje Baron Kaldrick, którego pozycja póki co jest niezagrożona). Wszelkie osoby zakładające durne tematy, które można zakończyć tekstem "wpisujcie się plz!" są dla mnie dziećmi. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja i tak uwazam, ze dobo to chuderlak, scor to brodaty metal (z twarza uparta, tak jak na avku), math jest podobny go vegety z dragon balla, a she to 16 letnia dziewczyna, ktora udaje 11latke :P |
Cytuj:
A poza tym "nie oceniaj książki po okładce" odnosi się raczej do wyglądu człowieka, a nie jego zachowania... (a jeżeli nie możemy oceniać ludzi po tym jak się zachowują, to co nam zostaje? markowość ich ubrań? ;)) |
Cytuj:
Spędzam z nim czas na forum, więc oceniam go po tym jak tu się zachowuje. Reszta mnie nie obchodzi. |
@Nekro-dokladnie:P
Ciekawi mnie jedno. Wypowiedzialo tu ie juz chyba... 2 modkow. Wszyscy solidnie temat zjechali. I jeszcze nikt go nie zamknal! Niesamowite 8o |
Dobo jest z Warszawy? Dodany na liste, wytępie "Warszawioków".
@Topic Ta dyskusja nie ma sensu. |
Mam pytanko... jakim cudem czlowiek malo inteligentny i nie mądry moze pisać z sensem? Czlowiek inteligentny zastanowilby sie po co ma pisac bez sensu tak wiec chyba jak piszes ztak cie widzimy. tyle
|
No Ba że WuWuA 8o Tak jak SuperMan, Bart, Faraon i jeszcze paru ;>
|
dokładnie. z wyglądu Dobo jest taki jak piszę posty :P miły, sympatyczny, zrobiony z gwiezdego smalcu <joke> B) a ten z reklamy "nigdy nie wiadomo kto jest po drugiej stronie" to.....JA!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:22. |