Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Przyjaciele] Balera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=218486)

Komisarz1 28-07-2009 17:24

Balera

Moja mała zgrana ekipka ;]

http://www.youtube.com/watch?v=Hs4Y1sG4BHw

Hakuje_palte_sety 28-07-2009 20:15

Nudzą mnie już te boat trapy..

rysiekkk5 28-07-2009 22:20

no ladnie softy z typa, ale to noobki byly

ZapodajMuze 28-07-2009 22:29

Wkoncu jakas muza a nie emochy samego rocka daja

@down
Jak mnie tacy ludzie denerwuja to nie mam pytan , jestes takim baranem ze powinines bez bacy do kompa nie podchodzic . Co jest zlego w techno ? Jak ty sluchasz jakiegos Soada czy linkin parku i tak nic nie rozumiesz . A z ta emochowata muzyka co najwyzej mozesz zostac wysmiewanym w autobusie idiota albo w jakiejs sekcie przybijac piateczke z dlugowlosym czarkiem .

Gothanor 29-07-2009 00:53

up. daja, bo w przeciwieństwie do techno, rock nie odmóżdża.

Ten 102 rp mnie rozwalil, utani hur w full trapie, a później jeszcze mana shield.

hardok123 29-07-2009 00:59

@up
Signed.

@top
trapy - jak w kazdym takim filmiku.
gz softow

bemo 29-07-2009 09:35

film dobry tak jak pierwsza czesc jeszcze poexpcie wszyscy na sd i bedzie super !

Mezive 29-07-2009 09:47

yeye hardstyle <3

--- Mezive dodał 1 minut i 17 sekund później ---

Niezle xd <znaki>

Herdrak'knight 29-07-2009 11:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ZapodajMuze (Post 2610110)

@down
Jak mnie tacy ludzie denerwuja to nie mam pytan , jestes takim baranem ze powinines bez bacy do kompa nie podchodzic . Co jest zlego w techno ? Jak ty sluchasz jakiegos Soada czy linkin parku i tak nic nie rozumiesz . A z ta emochowata muzyka co najwyzej mozesz zostac wysmiewanym w autobusie idiota albo w jakiejs sekcie przybijac piateczke z dlugowlosym czarkiem .

a co Ty wiesz o rocku? techno to strasznie ambitna muzyka, jedna muta leci przez 10 min a pozniej zmiana i znowu 10 min^^

Hakuje_palte_sety 29-07-2009 11:32

No ku_wa mać do cipki janosika.
To nie jest temat o tym że techno ssie, a nie prawda bo rock ssie!!11onejedenein..
Więc skończcie tą swoją drętwą gadke bo i tak się nie dogadacie.

bemo 29-07-2009 13:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Herdrak'knight (Post 2610401)
a co Ty wiesz o rocku? techno to strasznie ambitna muzyka, jedna muta leci przez 10 min a pozniej zmiana i znowu 10 min^^

to tak samo mozna powiedziec ze rock metal itd te inne odmiany caly czas w kolko aaaaaaa dydydydyd tytyytytyty GRR GRR brzdek brzdek krew krew

ZapodajMuze 29-07-2009 13:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Herdrak'knight (Post 2610401)

Tylko ty jednego nie rozumiesz , porownaj zabawe w klubie przy techno a zabawe na woodstocku przy jakis troglodytach.

Komisarz1 29-07-2009 14:20

Poleciały jeszcze jedne softy z tego black skulla Slash Ox chyba sie nazywał ale kamerzysta nie byl przy loocie

Juzefek 29-07-2009 14:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ZapodajMuze (Post 2610110)

@down

Jeśli Ci z rockiem kojarzą się Linkin Park i SoaD no to widzę, że bardzo się znasz na rocku.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ZapodajMuze (Post 2610558)
Tylko ty jednego nie rozumiesz , porownaj zabawe w klubie przy techno a zabawe na woodstocku przy jakis troglodytach.

Nawet jeśli, to nie zmienia faktu, że Woodstock jest o wiele lepszy.

Phos 29-07-2009 14:51

@Filmik dojebany, ładnie zgrani jesteście :) obejrzałem obie części :P

@a co do muzyki
Możecie się łudzić, ale techno to jeden pierdolony bit puszczony i zapętlony, do tego zniekształcone słowa jakiegoś starego disco polo i ZABAWAAAA. Zresztą, techno jest dla nażelowanych, lamusowatych kozaczków co schodzą na strzała. A jak chcesz podważyć, to wpierw twa twarz spotka mego glana. Tyle w tym temacie.

PJONA

ZapodajMuze 29-07-2009 14:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Juzefek (Post 2610593)
Jeśli Ci z rockiem kojarzą się Linkin Park i SoaD no to widzę, że bardzo się znasz na rocku.

Linkin park w polowie rock a soad metal poprostu zly przyklad dalem .
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez juzefek
Nawet jeśli, to nie zmienia faktu, że Woodstock jest o wiele lepszy.

Sunrise , love parade sa o niebo lepsze od woodstocka bo bylem na woodstocku rok temu i na sunrise , na woodstocku same narkomany brudasy (doslownie nie ze obrazam styl muzyczny) cpuny i w ogole nizina spoleczna .

@down
Bys sie zdziwil jakby tam wpadla psiarnia to by kabaryn zabraklo na narkomantow , slowo honoru .

Phos 29-07-2009 14:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ZapodajMuze (Post 2610617)
Sunrise , love parade sa o niebo lepsze od woodstocka bo bylem na woodstocku rok temu i na sunrise , na woodstocku same narkomany brudasy (doslownie nie ze obrazam styl muzyczny) cpuny i w ogole nizina spoleczna .

Przyznam, że coś w tym jest, jednak nie "same".

Gothanor 29-07-2009 16:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ZapodajMuze (Post 2610558)

Zabawa w klubie-100 ledwo trzymajacych się na nogach lasek i drugie tyle takich samych, nażelowanych chłopaczków. Nie mówie przy tym, że na woodstocku nie ma ćpunów, i ludzi im podobnych.
Tak poza tym, skąd ty wiesz, że ja słucham SoaDu? No i zupełnie nie wiem, dlaczego uważasz, że rock to muzyka długowłosych emowców(w takim razie techno to muzyka ulizanych lalusiów). I na sam koniec, nie wydaje mi się, żeby normalni ludzie wyśmiali mnie za rocka. Jeżeli już to ci od techno.

ZapodajMuze 29-07-2009 16:33

@up
100 ledwo trzymajacych sie na nogach panienek , czego chciec wiecejB) ? W sumie masz racje lepiej patrzec na jakiegos bruda spolecznego co macha wlosami i drze morde .

bemo 29-07-2009 16:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Phos (Post 2610611)
@a co do muzyki
Możecie się łudzić, ale techno to jeden pierdolony bit puszczony i zapętlony, do tego zniekształcone słowa jakiegoś starego disco polo i ZABAWAAAA. Zresztą, techno jest dla nażelowanych, lamusowatych kozaczków co schodzą na strzała. A jak chcesz podważyć, to wpierw twa twarz spotka mego glana. Tyle w tym temacie.

PJONA

ja akurat slucham trance ale jest to w miare podobne jak techno tyle ze wg mnie lepsze powiem ci ze wiekszosc normalnych osob nie jest lamusowatymi i nazelowanymi kozaczkami tylko zwyklymi ludzmi.

to tak jak ja moge pwoiedziec o tobie i o twoich rowiesnikach sluchajacych rocka/metalu ze sa szatanami ktorzy nie zasluguja na zycie ;d?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:42.