![]() |
Szukam GiantSpidera, 1 sztukę
Gdzie znajdę pojedyńczego giant spidera (GS), najlepiej na drabince lub w dziurze (co by się dało szybko uciec). Potrzebuję takiego GSa w celach edukacyjnych (zobaczyc jak to gryzie, ile obrażeń mi zabierze itd) ?
pzdr. |
na bagnach kolo Venore, jest 1 sztuka jednak moze byc problem z uciekaniem nie ma aż tak dużo miejsca , ale sporty extremalne w modzie :P
|
Cytuj:
Jaskinie na polnoc od Carlin. Nie wiem czy jest az tak blisko drabinki, ale bedziesz mogl go oddzielic od siebie przy pomocy efieldow. |
"Nie wiem czy jest az tak blisko drabinki, ale bedziesz mogl go oddzielic od siebie przy pomocy efieldow."
Po pierwsze po update nie zablokujesz gs ani innego stworka zadnym fieldem wiec nici z tego, a jak jest palkiem to i tak molts jest zle dla nie go bo nie ma gdzie uciekac a na poh moze wpasc na kolejne,radzil bym troche poczekac i dobiero zabijac gs. Powiedz jaki masz lvl, profesja i skille to zbaczymy czy dasz rade :) |
Pojedynczy resp jest na Daramie i w Hellgate, pobiegac tam specjalnie nie ma gdzie ale testowac mozesz.
|
Cytuj:
potwory wychodza z fieldow jak w nich sa ale jak maja fielda przed soba to w niego nie wchodza. Jak puscisz ef przed i za gs to go zablokujesz ehh :P |
Ja wiem, gdzie jest pojedynczy respawn gsa. W podziemiach Mount Sternum. Jakieś 5-6 poziomów pod ziemią. Jest niedaleko do dziury; lina niezbędna. Mapkę, jak tam dojść mogę załączyć później (np. jutro rano, tzn piątek), teraz nie mam dostępu do tych map :/
|
dziura na poh
|
Cytuj:
I nie popisales sie niestety :] Wiec jak nie wiesz to nie mow :P |
Jak masz zamiar blokowac ef to życze farta bo mi przez ef po update przebiegł 2 razy więc życze szczęścia.
|
Cytuj:
|
Chodzi o ryca, lev 45, skills 77/77, v-shield/f-sword albo giantsword, c-arm, k-legs, w-helm, boh.
|
po co rycem chodzić na gs'a??
------------- edit By Magus Dla expa i lootu ?? :> |
Jak idziesz na PoH to po drodze ( jak sie idzie na poh to skręc w prawo ) tam jest taka skałka i tam jest 1 GS-ik
|
Cytuj:
Ech... |
apropo gsow, czy pally na 25 lvlu z skillami 61/47 mialby szanse w tym sporcie ?
|
Cytuj:
Zalecane parametry na gs lvl 25 dystans 65 (zeby sie oplacalo) |
hmm, z distem 65 to trza bedzie potrenowac , bo przy nabiciu 5 leveli do 25 skoczy mi maxymalnie do 61 :/ ech znowu trza spiry do reki wziasc (tak apropo, jaki dmg oscyluje na gsach przy 65 distance? )
|
TEGO JUZ ZA WIELE!!!
usunieto moj post tutaj odnosnie GSa szwedajacego sie obok swiatyni na POH !!! 8o !!!! opisalem sie a ktos sobie go wywalil po co w ogole mam cokolwiek pisac na tym forum tu sie dzieja zle zeczy i tyle juz trudno jest napisac cos zeby zaraz sie nie czepil ktorys z nowych i dal upomnienie na dziendobry to ejst skandal i odstraszanie FORUMowiczow czuje sie tu zle ...a bylo tak fajnie... teraz sie zastanawiam czy pisac cos bo mi upomnienie dadza i post pewnie tez wywala... a co do rangi to mam to gdziec do mnie obchodzi ilosc strzal przy nicku!!!!! nie nabijam postow i nie babijalem ale prosze za ten pewnie dostane kolejne upomnienie i potem taki modek bedzie mowil "achhhh dzis dalem tyyyle upomnien ale jestem modem kurcze boja sie mnie wszyscy ... kontroluje sytuacje " a moze w ogole dajcie Bana polowie zeby sie reszta was bała bardziej! PS sorry ze nie na temat ale ktos tu sie opisal w dobrej intencji a pewnie wywalono posta dlatego ze wczesniej pare napisalem (a wymiencie mi jeden przynajmniej ktory przypomina nabijanie postow typu "hehe super"!!!!!!) |
re: Up
W sumie to zastanawialem sie czy nie skasowac tego postu, ale w sumie jest zabawniej go zostawic. 1. Ja skasowalem twoj poprzedni post - byl nie na temat. 2. Upomnienia nie dostaniesz za ten post (wyczerpalem swoj limin na dzis :) ). 3. Podstawa do pozadku i dyscypliny jest strach, Rzymianie nie podbili polowy znanego im swiata klepiac po raczce nieposlusznych. Miasta ktore sie przeciwstawily byly palone a mnieszkancy wycieci, legionisci ktozy zawiedli w boju cigneli losy kohortami (10 ludzi) i "szczesliwy" zwyciezca byl nastepnie tluczony kijami przez reszte do nieszczesliwego konca. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:10. |