Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   EE na Liberty Bay (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=218534)

Astilinek 29-07-2009 15:22

EE na Liberty Bay

może mi ktoś powiedzieć gdzie jest wejście na ee na liberty, bo szukałem z godzinę i nie moge znaleźć :/ z góry dzięki

PUSZEKXD 29-07-2009 15:42

ee?
co to jest podasz pełna nazwe ? :P

Astilinek 29-07-2009 15:57

earth elemental :>

mazgier 29-07-2009 16:14

Idź na północ, wzdłuż krawędzi góry po wschodniej stronie LB. Nie ma siły żebyś przeoczył schody.

mistrz99 29-07-2009 21:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Astilinek (Post 2611010)
nie będę się z tobą spierał, bo prezentujesz poziom rynsztoku pustaku zajebany

hahahaha ale żal...
-.-

wiesz gdzie są wyrmy?
może gdzieś tam bo mój kumpel tam expił i mówił że tam gdzieś są earth elementale

B3K0N 30-07-2009 07:19

Widzę, że dla niektórych skojarzenie skrótu ee na LB to pogranicze cudu. Jak się czyta nowinki przed każdym upkiem, to nie trudno się domyślić że chodzi albo o earth elementale, albo o energy elementale, a te znajdują się na LB tylko na tej górze.
A co do samego pytania autora postu, to sam się zastanawiam jakim cudem przez 1h nie można było tego znaleźć ? :)

Ostatnia sprawa - To forum całkowicie spadło na psy. 0 kultury, co jeden dzieciak swoje słownictwo ograniczone ma tylko do słów sp****aj, k***wo etc.
Admini tego forum przyczepiają się do "za dużych sygnatur" i innych naprawdę mało istotnych pirdół, ale jeśli chodzi o tzw. rozmowy o botach to widzę, że popierają nielegalne oprogramowanie, więc i nie dziwota, że polecieli jako official fansite dla t.com.

Forum TibiaSpy.pl jest o wiele bardziej tolerancyjne na mało istotne szczegóły a przede wszystkim nie popiera boterów. Kultura użytkowników jest nieporównywalnie lepsza.

"Uderzyłem w stół...?"

Bubusiek 01-08-2009 22:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez B3K0N (Post 2611337)
Widzę, że dla niektórych skojarzenie skrótu ee na LB to pogranicze cudu. Jak się czyta nowinki przed każdym upkiem, to nie trudno się domyślić że chodzi albo o earth elementale, albo o energy elementale, a te znajdują się na LB tylko na tej górze.
A co do samego pytania autora postu, to sam się zastanawiam jakim cudem przez 1h nie można było tego znaleźć ? :)

Ostatnia sprawa - To forum całkowicie spadło na psy. 0 kultury, co jeden dzieciak swoje słownictwo ograniczone ma tylko do słów sp****aj, k***wo etc.
Admini tego forum przyczepiają się do "za dużych sygnatur" i innych naprawdę mało istotnych pirdół, ale jeśli chodzi o tzw. rozmowy o botach to widzę, że popierają nielegalne oprogramowanie, więc i nie dziwota, że polecieli jako official fansite dla t.com.

Forum TibiaSpy.pl jest o wiele bardziej tolerancyjne na mało istotne szczegóły a przede wszystkim nie popiera boterów. Kultura użytkowników jest nieporównywalnie lepsza.

"Uderzyłem w stół...?"

Jestem od ciebie na tym forum dluzej niz ty, nie kozacz. Podejrzewam ze w tibie gram tez z 2 razy dluzej

Valas Hune 02-08-2009 11:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bubusiek (Post 2613451)
Jestem od ciebie na tym forum dluzej niz ty, nie kozacz. Podejrzewam ze w tibie gram tez z 2 razy dluzej

I co to ma do rzeczy? Co do tolerancji użytkowników miał całkowitą rację i każdy kto choć spojrzy na kilka tematów na tym forum powinien przestać się oszukiwać i zdać sobie sprawę, że po prostu tak jest.

Dobra, koniec offtopa.

Mosted 02-08-2009 12:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valas Hune (Post 2613759)
I co to ma do rzeczy? Co do tolerancji użytkowników miał całkowitą rację i każdy kto choć spojrzy na kilka tematów na tym forum powinien przestać się oszukiwać i zdać sobie sprawę, że po prostu tak jest.

Dobra, koniec offtopa.

dasz cos?
;(;(;(

Bubusiek 02-08-2009 13:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valas Hune (Post 2613759)

Dobra, koniec offtopa.

Nie toleruje ludzi tworzących dziwne skróty z lenistwa, których nikt nie uzywa :)
Nazwał mnie dzieciakiem, więc zareagowalm

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:52.