![]() |
Hffy na inq
Pochwalony
Za kilka h mam zamiar iśc na hellfire fighter'y na inq, jest to jednak moja pierwsza wyprawa i mam w związku z tym 2 pytania. Mianowicie: - ile jest hff na wejście ? (chodzi mi o inq quest, zaraz po wejściu za tp) - ile wziąc ghp , mf 126 ek, bez sio ( będzie 2óch shooterów), tak żeby z 1h pohuncic. Pozdrawiam p.s. nie piszcie, ze nie dam rady wyleczyc sie na ghp itp, chce byc hardkorem!11 |
Nie jestem pewny ja na wejściu tam miałem 2 i 3 podszedł później. Padniesz na combo albo 2 bez sio... Kumpel 180 ek siadł na combo od 4 także xd
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Natomiast na przyszłość polecam zabrać ze sobą poison walle przez które hellfire figtery nie przechodzą, w ten sposób unikniesz podwójnych hff, paladyn niech wezmie ze soba shiver arrows, strzez sie stania na prosto do hff bo ma cie prawie na 1 szlaga :p |
Cytuj:
2. waste 100k bedzie ; / |
Cytuj:
@down Aaaaa, faktyczne, no to sory, moje niedoczytanie :). No a jeśli chodzi o TP, to tam nigdy nie wiadomo co wyskoczy. Raz nic, a raz sporo syfu. |
toz napisal, ze odrazu po wejsciu w tp, a po wejsciu w tp masz same hff + fe/fd
|
Tam sie da fajnie expić tylko 130+ MS/ED
Czemu 130+? Bo Firewalkery ;/ |
tam gdzie jest bramka levelowa tam jest teleport, po wejsciu do tego teleportu moze byc 2-7 hff, w zależnośći od tego czy ktoś zluruje czy nie.
później idąc na południe, do góry schodkami i potem znów schodkami tam masz na wejściu 1hff i 1 massive fire elemental, aczkolwiek moze byc równiez zlurowane 3 hff :) |
Cytuj:
a co do potów to nie mam ek ale podejrzewam ze musisz kupić tyle ile masz cap bo hff ma ładne jebnięcie nawet po skosie;[ |
Nie chce tworzyć nowego tematu. Jest on związany z HFF na INQ.
Czy opłaca mi się expić tam 2x pall z shiver arrows? lvl to 150+ i 130+? Świat non-pvp |
Cytuj:
Za caly cap potiony? tak tak.. nie grałeś knightem więc sie na ten temat najlepiej nie wypowiadaj. |
Cytuj:
|
to nie ja zaczęłam, tylko ty sie dowalasz o byle gowno. Jak sie nie masz czego czepić to sie czep tramwaju :)
Powodzenia |
ja sie go uczepie jak ty pod niego wskoczysz ;]
|
kup sobie rozum, najwyraźniej ci go brak.
|
lol, ek na hff to troche fail, a juz na pewno 126 ;s
|
jak ma ochote komuś pobloczyć.. czemu nie ;p
|
Cytuj:
|
ty za to idź się utop noobie z non-pvp ;) najprawdopodobniej wybociłeś postać lub wysharowales konto :>
na pvp nie doszedłbyś do 50 ;> Takie kozaki jak ty.. no cóż.. kończą w pz locku ;> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:32. |