![]() |
Knight skillowanie czy zarabianie
Siema.
Mam knighta 47lvl (46lvl i 3% do 47), skille 65/63 świat PVP. Miałem hacka X(. Moje eq Noble armor, plate legs, guardian shield, dark helmet, blacksteel sword i 76gp... Skillować czy zarabiać? Skillować - gdzie, do jakich skilli i mile widziana mapka :] Zarabiać - gdzie i też mile widziana mapka i kasa ma być porządna, bez używania potów, bo nie mam kasy. Możecie też dawać własne propozycje. Proszę o konkretne i dobre propozycje. Za każdą sugestie dziękuje.:D Mam też 12lvl palka, skille 48/38, świat PVP. Opłacalniej było by grać palem czy knightem. |
lol noob omg, jak chcesz zarabiac z takimi skillami ? no comment
|
Re:
Po pierwsze: graj knightem bo masz już wysoki lvl.
Po drugie: rzeczywiście podskilluj bo kiepskie masz umiejętności. Po trzecie: zarabiaj na potworkach, które dają dużo kasy ale cie tak nie leją (masz PACC?). |
Cytuj:
|
Skille! Skille! Skille! Najlepiej do 75/75 ale jak ci się nie chce to możesz do 70/70 tylko efekty będą słabsze. Z tymi skillami które podałeś na tym lvlu nie zdziałasz za dużo. Pozostaje kwestia eq. Więc albo robisz dłuuugo loota, pożyczasz hajs od kumpli albo po prostu kupujesz.
|
Cytuj:
|
1. Najpierw skille jak panowie wyżej radzili 70/70 minimalnie
2. Kase możesz zarobić np. dark cathedral -1 (chyba że się zmieniło i jest do dupy) lub Zrobić quest na zabicie 5k minosów i w ten sposób zdobcie nose ringa którego można nieźle opylić 3. Można kupić kase na allegro i iśc expić z dobrymi skillami oczywiście ;) |
Ok dzieki wielkie za pomoc :D A więc kupie kase na allegro i kupie EQ a potem exp.
|
Skiluj, mapy nikt nie poda bo każdy chce zachować miejscówke dla siebie. Kasa wpadnie wraz z levelem więc doskiluj sobie do 80/80 jak masz czas i chęci to 85 i zacznij expić i o kase się nie martw uwierz że sama zacznie wpadać.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:59. |