![]() |
Family pvp/non-pvp.
Witam. W związku z tym że u mnie aktualnie wieje nudą w wakacje, postanowiłem założyć rodzinke na świecie non-pvp, lub pvp. Cztery warunki
1.Doświadczenie 2.Kultura 3.Zapał 4.Pomysłowość Świat wybierzemy. Ktoś się pisze? Może to być Pandoria, ale niekoniecznie. |
Odradzam wam PAndorie.
|
Zapraszam na Arcanie ;)
|
Jak dobrze wlazisz w dupe i masz duzo kasy na paymenty za outfit to Pandoria jest wspanialym swiatem i mozesz tam rozkrecic rodzinke :)
|
ja zapraszam na Danubie
|
A ja signed up i zapraszam na arcanie. Super świat, nie pekują z byle powodu. Mam już sorca Tamus Sorcerer. Sorc ma pacc. Narazie 15 lvl. Jak co msg w grze. Proponuje zrobienie tematu od 20 lvl+ ^^
|
Jesli chodzi o non-pvp to Harmonia...
Jesl pvp to moze Nebula??? Mam tam monk makera. Albo Elysia?? |
Możecie na danubie wejść mam 20knighta niedawno zaczełem grać podajcie kontakt ze sobą to sie zgadamy, mam 3 kumpli na jeszcze ktorzy już ze mną grają więc juz jest pare osób. Podajcie gg czy coś
|
Ja moge sie dolaczyc, ale pod warunkiem, ze bedzie to jakis ger pvp oraz ze znajda sie tu normalni ludzie 15lat+. Jakby co to czekam na jakies info.
|
Cytuj:
Czyli wg. ciebie jesli ktos ma ponizej 15 lat to jest nienormalny?? @EDIT hyba ta rodzinka nie powstanie, bo widze ze autorowi tematu zalezy na tym jak na zeszlorocznym sniegu... @DOWN No niby racje masz, ale to nie oznacza ze sa nienormalni!! xD Zapraszam cie do mojego tematu. http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=218755 |
Po prostu nie sadzisz, ze z osobami ponizej tych 15lat ciezej bedzie ci sie dogadac, znalesc wspolne tematy ? Majac 19 myslisz inaczej niz 15 i nikt nie bedzie wciskal kitu, ze tak nie jest. A co do autora, minal dopiero jeden dzien, wiec skad wiesz, ze olewa temat?
|
polecam galanę fajnie będzie wam się tam grało :D
|
Riposta&Refresh
Cytuj:
A tak całkowicie BTW. to najmłodsza członkini MENSY ma 2 lata; czyta i pisze książki. Ha i co ty na to? Jak krytyka, to konstruktywna, proszę. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:55. |