![]() |
Fake'i od sekatora
No to pierwszy nie wiem co to jest i o co w nim chodzi ale co mi tam :p http://img.photobucket.com/albums/v2...ixofi/oyea.jpg
Next to Fake Eq Pierwszy :D B) 8o :] ;) :) :p http://img.photobucket.com/albums/v2...ofi/FakeEq.jpg Dawajcie rady na przyszłość i komentujcie B) jak będzie mało błędów to zrobie więcej :) 8o 8o |
O ale fajny pomysł:
Wykonanie 5/10 Pomsł 10/10 Bardzo fajne:) |
podstawowa rada ... najpierw poćwicz obsługę i możliwości programów graficznych zanim zabierzesz się za takie prace
Ps. to chyba nie ten Sekator z ruberki? |
Nie to nie ten sekator
Tylko jego kolega 8o 8o
|
Nie myślałem że będą pozytywne oceny
Dzięki !!!!!!Bardzo dziękuję :p :p :p :p :p ;) ROBIC WIĘCEJ??? :flaga_pl: :flaga_pl:
|
Cytuj:
|
Zanim ****a dasz prace to upewnij sie, ze jest chociaz dobra. Bo takie badziewie, ktore nam przedstawiasz na zasluguje nawet na miano złej.
|
Czemu to 2 temat z twoimi "fakami"?????
Czyżby jeden ci niestarczył(a moze to ten pierwszy), widziałem juz ten przed chwilą -.- |
to ten pierwszy i do skasowania
bo chciałem się upewnić czy się podobają i pierwsze widaomości byyły pozytywne ;( |
Pierwszy fake jest calkiem calkiem. Troche poprawic grafike (np. napis orc warlord) i bedzie dobrze. A drugi jest z thefakemaker, czyz nie?
|
Nie Jest Robiony W The Fake Maker!!!!!
MogĘ ZrobiĆ Z Innymi Żeczami Jak Chcecie Ale Ine Robie W Takich Programach X( X( X(
|
OMG, co to ma być?! Brzydkie, niestaranne, dziwne. Ja też mam dla ciebie rade: daj se spokój z robieniem fake'ow.
|
Evul ocena :D
Grr.... Będe się czepiał.......Tak jak Aval'yah (jego fake'i rulez ;))
wykonanie : 1+\10 pomysł : 3\10 ŁACZNA OCENA : FATALNA Jestem okrutny...... :evul: Moje fake'i tesh są cienkie, ale chociaż lepsze od tych...... |
Wykonanie 3/10
Pomysl 10/10 Rob wiecej pod warunkiem ze poznasz mozliwosci programow graficznych jak ktorys przedmowca powiedzial :P |
mam BAAAAARDZO złą wiadomość....
1) Fake. NIE NAWIDZE PIŁKI NOŻNEJ !!!!! Więc pomysł 0/100 (79/100 za originalność) WYKONANIE JEST DO DUPY !!!!! MÓJ PIES ŁADNIEJ RYSUJE !!!!!! 1/100 (ZA DOBRE chęci) 2) NIE NAWIDZE FAKE EQ !!!!! TYLKO NOOBY JE ROBIĄ (serrio :/ tylko nooby je robiły ...) więc pomysł -100/100 (ten myślnik oznacza że jest MINUS STO na PLUS STO) Wykonanie........ omg niebęde się czepiać 80/100 (8/10) |
1. Jakoś wykonania fatalna
2. Pomysł dobry 3. Przyda sie obsługa programów graficznych 4. Jeżeli to twój pierwszy fake, to nad kolejnym popracuj 10x tyle co nad tym a będzie dobrze i najważniejsze 5. Edytuj posty (jest od tego taki przycisk z nazwą "edytuj") |
jak moga byc 2 first fake, przeciez PIERWSZE fake moze byc tylko jedno!! :/
(noo chyba ze robil je jednoczesnie :D ) |
Spójrz tu, i czemu zakładasz nowy topic? Żeby tu nabijać jeszcze trochę postów, sorry, al gdybym było modem dałbym ci punkty ostrzeżenia..
A co do fakem to powiem krótko, treściwie i nie dwuznacznie: " Makabraa.." |
OMG :| Człowieku po co się za to zabierasz, jak nawet nie potrafisz prosto wkleić napisu?! Nie rozumiem. JA się raczej nie tykam rzeczy na których się nie znam...Jednym słowem: beznadziejny ;/
|
Dawać więcej Dawać więcej Dawać więcej Dawać więcej Dawać więcej Dawać więcej Dawać więcej Dawać więcej Dawać więcej Dawać więcej
:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:28. |