![]() |
283 EK Frosty w oryginalny sposób.
Tego chyba jeszcze nie było ;p.
http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=77796 Jak widać, po tym update'cie nie ma rzeczy niemożliwych. |
Nie no..tego się nie spodziewałem dopiero w nazwie filmiku coś mi się rozjaśniło..:( Huyowe hity:confused:
Dziwne że mu się chciało. |
damn, tego się nie spodziewałem;d
@up co mu się chciało? |
#up
on zapewne jest tak naiwny i mysli, ze ten typ ma 15 mlvl bez buffow itp... |
np. że mu się chciało bić frosty z sd po 150~ zamiast normalnie po 300~?
|
on to robil for fun...
|
Ciekawe co byśmy sobie pomyśleli gdyby na Tibii 7.6 ktoś nam powiedział że nadejdą czasy w których knight będzie mógł bić z SD
|
Cytuj:
|
Nic byś nie myślał bo jakbyś zobaczył taki temat to powiedział byś, że OTS albo keylogger. Kiedyś to przecież było nie do pomyślenia...
Aż szkoda słów na dzisiejszą tibię... |
Nick prawie jak Rybzor! A co do mlvla, to n/c, srsly, tego się nie spodziewałem ; d
|
Dobrze ,że od tego upa już nie gram w tibie ,zniszczenie pvp to było jednak za dużo jak dla mnie :p. Orientuje sie ktos na ile jest ten 15 mlvl?
|
haha fajnie jest ja sie niemoge doczekac tak daje 5 lat jak knight tez bd mial wlasne ue i na ekranie beda latac takie truskawki albo serduszka na ots takie widzialem exevo gran mas love hahahaah pozdrawiam
|
Cytuj:
|
to raczej tylko poczatek absurdow ktorych napewno bedzie wiecej.
|
Nie wiem po co tak przeżywacie, skoro i tak hity z sd nie są powalające:|
|
Cytuj:
nic specjalnego. |
Co w tym dziwnego? Nikt nigdy nie powiedział, że to nie możliwe. Tibia i gracze się rozwijają, w końcu pęknie bariera 500 lvl, pękła bariera 15 mlvl u knighta - to jest normalne.
Przypomnijcie sobie ile czekaliśmy na 300 lvl a ile na 400, a za pasem już prawie 500. |
Eee a skąd dostac te nowe jedzonka?
|
Cytuj:
|
Nie chodzi o to czy te hity są powalające czy nie, chodzi o sam fakt. Rzecz z której kiedyś się żartowało i uważało za szczyt absurdu teraz ma miejsce w rl tibii i niektórych to nawet nie dziwi. A co do granicy 15 mlvla u knighta to ona nie pękła i nigdy nie pęknie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:31. |