![]() |
Ogłoszenie - cs.tibia.pl.
Jako, że są wakacje, zespół serwera Counter-Strike strony Tibia.pl postanowił trochę przypomnieć o jego istnieniu, no i oczywiście zachęcić do gry. Jeżeli masz dość ciągłego expienia i chcesz się zrelaksować grając w coś trójwymiarowego, w pogodnej atmosferze, a nawet z dźwiękiem (ya, rly), to zapraszamy do nas na serwer! Główne informacje:
Nazwa: CS Tibia.pl @Shooters.pl IP: 195.42.112.1:27030 / s1.shooters.pl:27030 Sloty: 18 + 1* Typ: FFA z elementami TP Czas mapy: 24 min. Czas rundy: 2:20 Mapy: standardowe + mapy typu - de_westwood, de_clan1_mill, de_kabul, fun_allinone~ Prócz tego, zachęcam do odwiedzin forum naszego serwera - www.cs.tibia.pl, gdzie administratorzy otwarci są na wszelkie propozycje odnośnie map/pluginów i takich tam :) Zapraszamy na nasz serwer csa Życzymy miłej gry i samych headshotów! |
"chcesz się zrelaksować grając w coś trójwymiarowego" ej no bez przesady CS ma grafikę podobna do tibii, no bez jaj ludzie :confused: nie to ze nie lubie CS, nie mam do tej gry nic przeciwko, tylko grafika nie jest rewelacyjna
|
Grafika może i marna, ale wciąż to trójwymiar!
|
Ja tam wole Source'a.
P.s. Cytuj:
|
Cytuj:
Sors sux : P |
ja rowniez sourca chcem !22111!@
|
steam, czy nonsteam?
|
Hmm, może pogram kiedyś :)
|
Ej co Wy macie do grafiki cs'a ???? skoro uwazacie ze grafika jest zblizona do tibi to chyba mcie zeza na oczach... moze na najmniejszych detalach tak ale ustaw sobie na lepsza grafike a potem rozmawiaj czy jest podoba do tibi czy nie .... B):confused:
|
Ja w sorsie mam 700fps(na lanie okolo 1200) więc podajcie mi sensowny powód na granie w 1.6(po za tym ,że np grają tam znajomi itp).
@topic Fajna idea z tym serwerem moze za jakiś czas wpadne :) o ile młodzież nie będzie na poziomie tej w tibi to pewnie będzie miło :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
cs nie umywa się do queka III
|
Cytuj:
|
nom moze by sie zagralo gdyby nie steam
a co do grafiki... bez przesady ,p |
Cytuj:
|
Próbowałem, ale po latach CS:S nie dałem rady się przyzwyczaić i Ryba mnie ciągle zabijał.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:06. |