![]() |
Openka 40:1
|
to o tibi? chyba pomyliles tematy, noobie
|
ale rzeźnia
|
pff .....[znaki].......
|
tlumaczenie jest bardzo frywolne
|
nie powiem jak bardzo to przejrzytste
|
Cytuj:
@ Hah, widzę kolega konkretów słucha. |
Świetne bo inaczej tego nie ujmę.
|
ale zaraz, zaraz. czy ten przedostatni od lewa to nie czasem dziewięcio levelowy brazylijczyk, który robi za pasożyta na wojnie?
|
Sabaton to genialny zespół!
|
Świetne! Uwielbiam tę piosenkę :)
|
Ci co mówią że zjebane - nie podoba wam się taka muzyka czy tekst o Polsce ? ;((
|
A ja się zastanawiam, ile osób znało Sabaton przed wydaniem płyty The Art Of War (czyli zanim wyszła ta piosenka) i ile osób pisało by „światny/genialny/dobry/niesły utwór” gdyby tekst nie był o Polakach… Podejrzewam że większość komentów miała by wtedy treść „ja cie, jakie bródasy, pefnie o szatanie śpiewajom!!1!112”. ;P
|
Nawet ladnie tancza 4:06
|
Sabaton ssie, poza tym gdyby tekst nie byl o polskich zolnierzach to byscie nawet na to nie zwrocili uwagi, poza tym stare, suchar, bylo.pl.
Pan up typowy przyklad pl dresa nacjonalisty, ktory uslyszal piosenke jakichs 'brudasow' o polsce i juz w gacie robi ze szczescia. Juz nie wspominam ze piosenka jest beznadziejna, tekst moze dobry ale czego sie spodziewac po pop/gay/power-metalu. Zeby nie bylo sam slucham metalu ael takim czyms gardze. Tempo 3245325423535354353 dududuududududududuud to takie chujowe... A jeszcze dodam ze denne tlumaczenie. Wlasciwie to ja sie nie dziwie ze sie to tak ludziom podoba [np dresą/om u mnie w szkole], bo sa polskie napisy. Gdyby ich nie bylo bylo by to co ktos up napisal ze brudasy, 'szatanisci' i spiewaja o zle i w ogole trzeba ich spalic. |
Cytuj:
Cytuj:
Troche offtop ale trudno sie mówi :D |
Cytuj:
Nie i ch.., nie podoba mi się, ale nic lepszego nie zrobię, i na was też leje, bo zapewnia mi to wolność słowa. Wybaczcie jednak ten offtopic. |
@up
A mnie wku*wiają ludzie którzy nie doceniają pracy innych, nie mając nawet pojęcia jak trudno coś takiego zrobić… A konkretnie chodziło mi o to że koleś pie*doli „Tempo 3245325423535354353 dududuududududududuud to takie chujowe...” a pewnie sam nie potrafi grać na żadnym z instrumentów ;P btw. Sorry przez pomyłke zamiast edytować mojego poprzedniego posta napisałem nowego -.- |
szacunek za piosenkę
co do tekstów w stylu 'nie podoba się, to zrób lepiej' są one kompletnie idiotyczne. Skoro nie mam talentu muzycznego, to chyba nie znaczy, że nie mogę krytykować. |
@up
A napisze kolejnego posta, a co! Niech się licznik nabija ;P A według mnie debilizmem jest krytyka rzeczy na których się nie ma pojęcia... To tak jak pójść do Luwru, zobaczyc Mona Lise i powiedzieć "brzydkie to to, bo jakiś taki głupi uśmiech ma ta baba" -.- @down No może trochę źle mnie zrozumieliście. Nie bronię nikomu krytykować, tylko jak już krytykować to tak jak Ty, po prostu powiedzieć że się nie podoba, a nie teksty „piosenka jest ch*jowa, bo ma takie a nie inne tempo” (mimo że koleś pewnie nawet nie wie o co mu chodzi z tym tempem). Mam nadzieję że teraz wszyscy zrozumieli o co mi chodzi ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:52. |