Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Film z Galany polewka z Corentiros (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=21898)

aliens000 02-01-2005 04:55

Film z Galany polewka z Corentiros

tak jak w tytule

film

Elendart 02-01-2005 09:02

hmmm....
nudny filmik fajniej by bylo gdybys kogos tam zabil
raczej nie masz sie co mierzyc z ta gildia i w dodatku straciles level :/

aliens000 02-01-2005 12:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elendart
hmmm....
nudny filmik fajniej by bylo gdybys kogos tam zabil
raczej nie masz sie co mierzyc z ta gildia i w dodatku straciles level :/

hehe zabić? raczej za duże levele a co do lev to straciłem 2 :p ale to nie problem je odrobić.

salata2005 02-01-2005 13:34

a mi sie filmik podobał :D polewa na maxa NOOPS :)

Arka noego 02-01-2005 14:29

eh? co w tym smiesznego.... sam jestem w Core~~

Next przyklad polskiego nooba....

Edit:
haha twoj filmik zostawil wysmiany na tibia.de :-)

Elendart 02-01-2005 14:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aliens000
hehe zabić? raczej za duże levele a co do lev to straciłem 2 :p ale to nie problem je odrobić.

moglbys zabic tamta druidke ktora probowala cie zabic :)

aliens000 02-01-2005 15:57

Cytuj:

eh? co w tym smiesznego.... sam jestem w Core~~
eh no bo to jest śmieszne ale nie dla takich.... a to że jesteś w corentiros to potwierdza że ty jesteś kolejnym polskim noobem co sie boi corentiros i do nich wstępuje bo sie boi o własną dupę a co do tibia.de to pisały jakieś nooby niewiedzące nawet o co chodzi w filmiku....

Cytuj:

moglbys zabic tamta druidke ktora probowala cie zabic

lól? ale to nie miał być filmik pt.''jak zabijać noobów'' tylko miał być łach z corentiros wolałem powalić z hmm w jejiheva niż marnować hmm na jakiegoś nooba.

Arka noego 02-01-2005 16:42

lol....
Miałem być neutral na tej wojnie ale po tym jak Kestro zaatakowal mnie na Cyclopeni bez powodu wstąpilem do Core~~

Powiem ci jedno przez takich jak ty nie dziwie sie ze mowia na nas "Polacks = noobs"

aliens000 02-01-2005 17:58

Cytuj:

Miałem być neutral na tej wojnie ale po tym jak Kestro zaatakowal mnie na Cyclopeni bez powodu wstąpilem do Core~~
no i teraz właśnie dobrze powiedziałeś
Cytuj:

"Polacks = noobs"
widać to dobrze na twoim przykładzie jak po ataku kestro chowasz sie do corentiros ale zobaczysz wojna sie skończy i będzisz dostawał w pupe i od corentiros którym wszystko jest jedno rekrutują kogo popadnie byle sie wzmocnić na czas wojny.

ancient kavu 02-01-2005 19:01

wiadomo kto wygra. Gralem na isarce i wiem co mowie. oni po prostu sa zgrani i opanuja ten swiat jak to bylo na isarce...

Arka noego 02-01-2005 19:29

re up:

Bedziem wymiatac ^^

Hail Core~~ !!
Hail Aklodah !!

Keleborn 02-01-2005 20:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arka noego
re up:

Bedziem wymiatac ^^

Hail Core~~ !!
Hail Aklodah !!

Moze i bedziecie wymiatac ale do czasu. Zastanowiles sie dlaczego silne klany takie jak np. Kosex czy Chamipons of Olymp mimo tego ze zostaly zaproszone zostaly neutralne. Otoz tego ze po wojnie ty i cala cholota ktora byla przyjeta na czas wojny zostanie wy***ana i zapomniana a ty i ta reszta bedziecie huntowani przez ta druga strone.

ps. prosze nie lapac mnie za ortografy

Xavery 03-01-2005 09:02

MIalem propozycje wstapienia do Corentiros, no ale załozmy ze oni wygraja wywala mnie bo po ci im slaby sorc (43lvl), i potem bede huntowany przez tych co te wojne przegrali. Co do filmu gz dobrej roboty, goscie ponabijali skulle, teraz tylko potyczka jakas i maja reda :P.

Wg mnie kto tej wojny by nie wygrał to i tak dla galany bedzie zle...PA z tej czy z tamtej strony...co za roznica. X(

blizare 03-01-2005 11:37

ja ie wiem co w tym filmiku polewkowego?
chyba ze ty...

Arka noego 03-01-2005 13:19

obojetnie ktora z gild wygra i tak Galana nie uchroni sie od PA
Patriots i Messhiahs wcale nie sa lepsi np. nieraz Oen wyje**l mnie z Cycopolis
Zreszta wiekszosc czlonkow Messhiahs i Patriots to byli czlonkowie Corentiros.

aliens000 03-01-2005 15:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez blizare
ja ie wiem co w tym filmiku polewkowego?
chyba ze ty...

No tak masz racje bo co dla 12 latka może być śmiesznego w tym filmiku a pozatym pewnie nie grasz na galanie i nie znasz sytuacji jaka tam panuje wiec w wielu sytuacjach pewnie nie wiedziałeś o co chodzi.

Leweracja 03-01-2005 15:14

jednym slowem : IDIOTYZM
poco cos takiego nagrywac ?

Elendart 03-01-2005 16:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Leweracja
jednym slowem : IDIOTYZM
poco cos takiego nagrywac ?

dla bki :P

Thero 03-01-2005 17:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aliens000
No tak masz racje bo co dla 12 latka może być śmiesznego w tym filmiku a pozatym pewnie nie grasz na galanie i nie znasz sytuacji jaka tam panuje wiec w wielu sytuacjach pewnie nie wiedziałeś o co chodzi.

Po wieku to ty możesz za przeproszeniem c***a osądzać, nic więcej. Moim zdaniem film do kitu, równie dobrze ja mogę zrobić 11 lvl i zacząć wyzywać DT na Isarze, a potem zostać kilka razy zabitym, ale mi beka, ha.. ha ha.. Chyba nawet złe intencje bo kiedyś gadałem porywczo z Jejiv i jest całkiem spoko, nie myslę, żeby chciweli więcej niż chcą patrioci czy inne Messiashe... Jakby co to ja gram na stałe na Galanie więc nie mówi mi, że się nie orientuje...

Midarth 03-01-2005 17:25

Ale się uśmiałem... no boki zrywać...
Hail Patriots...
Cor~(cośtam) Sux...

Nim zaczniesz nagrywać filmik zastanów się czy to wogole ma sens... I w tym filmiku nie bylo nic śmiesznego...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:54.