![]() |
Film z Galany polewka z Corentiros
|
hmmm....
nudny filmik fajniej by bylo gdybys kogos tam zabil raczej nie masz sie co mierzyc z ta gildia i w dodatku straciles level :/ |
Cytuj:
hehe zabić? raczej za duże levele a co do lev to straciłem 2 :p ale to nie problem je odrobić. |
a mi sie filmik podobał :D polewa na maxa NOOPS :)
|
eh? co w tym smiesznego.... sam jestem w Core~~
Next przyklad polskiego nooba.... Edit: haha twoj filmik zostawil wysmiany na tibia.de :-) |
Cytuj:
moglbys zabic tamta druidke ktora probowala cie zabic :) |
Cytuj:
Cytuj:
lól? ale to nie miał być filmik pt.''jak zabijać noobów'' tylko miał być łach z corentiros wolałem powalić z hmm w jejiheva niż marnować hmm na jakiegoś nooba. |
lol....
Miałem być neutral na tej wojnie ale po tym jak Kestro zaatakowal mnie na Cyclopeni bez powodu wstąpilem do Core~~ Powiem ci jedno przez takich jak ty nie dziwie sie ze mowia na nas "Polacks = noobs" |
Cytuj:
Cytuj:
|
wiadomo kto wygra. Gralem na isarce i wiem co mowie. oni po prostu sa zgrani i opanuja ten swiat jak to bylo na isarce...
|
re up:
Bedziem wymiatac ^^ Hail Core~~ !! Hail Aklodah !! |
Cytuj:
ps. prosze nie lapac mnie za ortografy |
MIalem propozycje wstapienia do Corentiros, no ale załozmy ze oni wygraja wywala mnie bo po ci im slaby sorc (43lvl), i potem bede huntowany przez tych co te wojne przegrali. Co do filmu gz dobrej roboty, goscie ponabijali skulle, teraz tylko potyczka jakas i maja reda :P.
Wg mnie kto tej wojny by nie wygrał to i tak dla galany bedzie zle...PA z tej czy z tamtej strony...co za roznica. X( |
ja ie wiem co w tym filmiku polewkowego?
chyba ze ty... |
obojetnie ktora z gild wygra i tak Galana nie uchroni sie od PA
Patriots i Messhiahs wcale nie sa lepsi np. nieraz Oen wyje**l mnie z Cycopolis Zreszta wiekszosc czlonkow Messhiahs i Patriots to byli czlonkowie Corentiros. |
Cytuj:
No tak masz racje bo co dla 12 latka może być śmiesznego w tym filmiku a pozatym pewnie nie grasz na galanie i nie znasz sytuacji jaka tam panuje wiec w wielu sytuacjach pewnie nie wiedziałeś o co chodzi. |
jednym slowem : IDIOTYZM
poco cos takiego nagrywac ? |
Cytuj:
dla bki :P |
Cytuj:
|
Ale się uśmiałem... no boki zrywać...
Hail Patriots... Cor~(cośtam) Sux... Nim zaczniesz nagrywać filmik zastanów się czy to wogole ma sens... I w tym filmiku nie bylo nic śmiesznego... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:54. |