![]() |
Behehuh Thread.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Foty spox ale nie wiem czy wiesz koleś że istnieje takie coś jak edycja posta
Oj...coś mi sie wydaje ze to nie twój char , wziąłeś foty ściągnąłeś i pokazujesz jako swoje.... |
tjak wiedzialem ze jakis "old skul" dobije do tego. otoz szefie nie nabilem ani 1 posta, wydaje mi sie (i nie tylko mi) ze im mniej [img] w poscie tym szybciej sie laduje wiec rozbilem je na mniejsze czesci -.-' check np tibia.de forum jak chcesz zobaczysz -.-' stfu
|
LOL
Wszystkie zdjęcia, jak ich nie powstawiasz ładują się tak samo... Pomyśl następnym razem co mówisz, jak mogą ładować się szybciej? |
ano taki ze mnie nob ;( kurde chyba powinienes tu byc adminem ;=(
moze dlatego ze gdy 20 ss rozbijesz na 5 postow to IE pierw zaladuej 1 z 4 i zanim je obejrzysz bedzie juz 2, potem 3 itp, a tak laduje sie 1 post z 20 ss k ? |
JAK JA NIE LUBIĘ SS TYLKO Z ADVANCE... arrrr...
<pluje we wszystkie strony> Z tego co widzę tylko 1 zdjęcie jest dużego formatu, więc po chusteczkę rozbijałeś to na tyle postów? Te małe ładowałyby się w paręnaście sekund, a duże może pięć. Rozbicie da ci może 2 sekundy więcej. I wiesz co? Rozbijając to na pare postów "przypadkowo" zapomniałeś, że wtedy temat będzie mieć więcej postów, a im więcej postów, tym większa oglądalność. :o Cytuj:
|
nonononono chcialem byc na samym wierzchu bo to podbudowuje moje meskie ego ...
|
Powiem jedno :
CoNgRaTuLaTiOnS |
Cytuj:
też mi się tak zdaje ale ja znalazłem jeszcze jedną rzecz która mnei wkurza,a mianowicie dlaczego polak pisze Exori ""Swe powah!!"" ...???? |
tak, nie moje foty ? wbij na Valorie i zagadaj ;+) dlaczego swe powah ? bo mieszkam we szwecji, a patrzac na wasz poziom wydaje mi sie ze comment w stylu "poland powah" mijalby sie z celem ;)
|
sorka ziomek ale we szwcji tez jest miasto o nazwie Wrocław?:> bo wlasnie to miasto znajduje sie pod twoim nickiem:> heheheheh
|
jaki masz lvl teraz? bo tam jak sie konczy chyba na 51 lvl to masz mpa g-legi mms itp. i skile 71/70
moze to jakies inne zdjecie nie twoje :confused: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:12. |