![]() |
Różdzki Sorca
Mam pytanie, więc chciałbym się dowiedzieć czy warto kupować Wand of Decay, czy poczekać 3 lvl na Draconie? Która się bardzie opłaca?
|
Zależy na czym chcesz expić i ile masz kasy.
|
Ja bym kupił obydwie, gdyż każdy żywioł się kiedyś przyda xD
|
Nie umie się zdecydować - exp pewnie pójdze na dwarfach, a potem już kupie WOCE
|
Możesz kupić wand of decay ponieważ większość potworów na facc jest podatnych na żywioł śmierci "Dwarfy , minotaury , orki , cyclopy , elfy"
a hity są podobne do draconi. |
nie kupuj woce nie opłaca sie, lepiej poczekać na Woi skoro bedziesz expic na dwarfach dwarfy sa podatne na ogień
|
Cytuj:
Nie kupuj draconii, hity takie same jak decay a dodatkowy wydatek... |
OMG. Kupujesz WoD [wand of dragonbreath] i WoCE [Wand of Cosmic Energy] WoD na dwarfy,WoCE na dragi.
|
ile takiego guarda z WoD bedziesz bił ? :D
@2 up ale on nie pisał że będzie chodzić na dragi tylko ze na dwatfy nie czytałeś ? nie pisz |
Każdy inaczej gada ;p
Zastanowie się ;p |
Ale za szybko nie zwróci się kasa za WoI [lepiej WoDraconia] bo WoDragonbreath słabe no ale jest tanie a runki,poty,różdżki nie wszystko się zwraca odrazu ;p Na upartego kup WoCE i WoDraconia.
|
ja polecam nie kupywać wand of decay tylko nawalać w orc shamany sama wypadnie nie warto kupywac
|
Kto mówi żeby kupic WoDeacy?
|
kup draconie na 22 lvlu i mozesz expic z nia do 33 lvla na dwarfach albo facc tomb
dobijesz 33 to sprzedaj draconie cena bedzie najprawdopodobniej taka sama |
Ja grając powszednim magiem kupowałem w następujący sposób:
Wand of Vortex > Wand of Dragonbreath > Wand of Decay > Wand of Cosmic Energy. |
Za moich czasów było Wand of Plague, ale mimo to kupowałem różdzki po kolei jak szło.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:12. |