Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=14)
-   -   Drastyczny spadek poziomu basha. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=219008)

Yafls 06-08-2009 21:55

Drastyczny spadek poziomu basha.

Witam! Piszę tego posta będąc zdruzgotany wręcz żałosnym poziomem cytatów na bash.tibia.pl. Proszę, aby owe cytaty zaczęła dodawać osoba kompetentna, a nie idiota bez poczucia humoru. Daje przykłady "ŚMIESZNYCH" cytatów:
Cytuj:

12:59 Sir Zaglo [30]: softy mi nie dzialaja
13:00 Yougarah [44]: bo to softy od ruskich
Cytuj:

15:43 Sars Grino [37]: kurwa jestem geniuszem roku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
15:44 Moro Percuo [140]: co jest?
15:44 Sars Grino [37]: sluchaj starych niebylo i wczoraj caly dzien
15:44 Sars Grino [37]: zrywalem tapete, zerwalem w calej kuchni
15:44 Sars Grino [37]: STARA PRZYJEZDZA I MOWI ZE MIALEM ZERWAC W POKOJU !!!!!!!!!!!!!
15:44 Bakhus Percuo [80]: muhahaha
15:45 Moro Percuo [140]: BUAHAHAHAH
^ BUHAHAHAHAHAH LOOOOOOOOOOOL NIE W TYM POKOJU LOOOL HAHAHAHA
Cytuj:

Y:EJ masz Hunta
X: Stań w kolejce mam już od 50 osób :)
Cytuj:

03:33 Wyianda [47]: jest tak kurewsko zajebista z addonu
03:33 Wyianda [47]: tzn. wygladu
03:33 Krzalinio [68]: z addonu Buahahahahahaaa...
cyatat, który wzruszył mnie najbardziej, jego śmieszność bije wszelkie rekordy
Cytuj:

23:06 Dizzy Adventurer [118]: mam nowy rekord
23:06 Dras Tihar [85]: w czym?
23:06 Dizzy Adventurer [118]: nie padlem od 12 lvli <3
Cytuj:

xxx: ide solo na deserta.
xxx:ale tam sie idzie we 3.
xxx:mam jeszcze 3 parcele.
xxx: oke idz idz
Cytuj:

xxx[76]: Wczoraj z bratem grałem w państwa miasta...
yyy[82]: :D
xxx[76]: no i była litera r w państwo wpisałem refugia ;d
yyy[82]: lol ;D
to z ostatnich stron, oczywiście można wymieniać tak w nieskończoność. Na początku cytaty bawiły i miały klasę, warto było tam zaglądać, rzeczy takie jak ta:
Cytuj:

19:55 Kusznik Shadowbolt [13]: pl?
19:55 Gall Terix [45]: niet, rus
19:55 Kusznik Shadowbolt [13]: postawit monk?
bądź:
Cytuj:

22:24 Bim Palladinek: zczaj to. Na religi jak ksiadz sie spytal co zrobil jezus po 3 dniach, powiedzialem, ze sie zrespil i uwage dostalem :\
zwalały z nóg, czekało się tylko na nowe cytaty niecierpliwie. Teraz sięgnęły one dna, czego przykładem są cytaty, które wymieniłem na początku posta i teraz dla przykładu:
Cytuj:

10:53 Dodo Black [30]: K**wa
10:53 Night Eros [39]: Gdzie? zobacze czy ladna
bądź:
Cytuj:

11:49 Gerener Xande [32]: kto wziol loot
11:49 Hougemix [36]: moja mama
11:49 Amack Knight [41]: ja
11:49 Tamil Siro [17]: i ja
11:49 Tenita Thus [70]: ten kto bil noobie zal ... -.-
11:49 Shafen Hansez [66]: i ja
11:49 Di arax [51]: i ja
Oczekuje stosownych zmian,
URATUJMY BASHA!!!

@edit
I nie mówcie tekstów pokroju "każdy ma inne poczucie humoru", rozumiem, ale jeśli dla kogoś te cytaty są śmieszne, to jest brak poczucia humoru, a nie jego odmienność.

Erverse 06-08-2009 22:00

100% agree.

Xevez 06-08-2009 22:14

prawda, cytaty są teraz na poziomie 4 klasy podstawówki

Dr.Unknown 06-08-2009 22:15

Haha, o kurcze, miał w pokoju, a zdarł w kuchni!

Marna_Prowokacja 06-08-2009 22:53

te cytaty dobrze obrazuja poziom inteligencji tibijczykow.
raczej nie liczylbym na zmiany po updejtach debili jest jeszcze wiecej.

Akkorin 06-08-2009 22:55

O braku poczucia humoru mówi gość z Rysiem i Maciusiem w avatarze. To już nie jest śmieszne, to jest niesmaczne.

Erhion 06-08-2009 23:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Akkorin (Post 2617530)
O braku poczucia humoru mówi gość z Rysiem i Maciusiem w avatarze. To już nie jest śmieszne, to jest niesmaczne.

Signed...

<te cholerne znaki>

Yafls 06-08-2009 23:08

Zauważcie drodzy idioci, że to nie jest temat o tym, czy mój avatar wam się podoba, czy też nie. To temat po poziomie cytatów w bashu i tego się trzymajcie.

-Nogger- 06-08-2009 23:10

Całkowicie podzielam zdanie autora tematu, jakość tych cytatów poświadcza o ich autorach, o ich braku poczucia humoru, o tym, w jakim brodziku intelektualnym pławią się owe osoby.

@do tych ktorzy smieja sie z avatara:
lol kurwa get a life maciek z avataru autora przynajmniej imprezuje a wy kurwa zamulasy siedzicie kurwa przed tym pierdolonym monitorem byscie kurwa na silke poszli albo na impre na jakis procent kurwa pierdolone maniaki dzieci tibii kurwa pierdolone maniaki

Aron Roar 06-08-2009 23:14

@up
mash kurfa racje jestem s topom!!!!!111 wuasnie diźcie na siłke, a nje, nołlafy bes dup, a i na koniec cos łode mnie: jepać ortokrafie

@co by oftpika nie robić
zgadzam się z autorem, avek avkiem, a bash przebił się przez dno

Puii 06-08-2009 23:16

Jaki poziom tibii taki też tibijskiego basha.

Czego ty się spodziewasz, joemonstera?

Yafls 06-08-2009 23:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Puii (Post 2617553)

wystarczy, żeby nie było debilizmu w czystej postaci

-Nogger- 06-08-2009 23:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aron Roar (Post 2617550)
@up
mash kurfa racje jestem s topom!!!!!111 wuasnie diźcie na siłke, a nje, nołlafy bes dup, a i na koniec cos łode mnie: jepać ortokrafie

@co by oftpika nie robić
zgadzam się z autorem, avek avkiem, a bash przebił się przez dno

kurwa zamulony pedale pierdolony dziecko jebane ciekawe czy na rl tez bys z siebie pajaca robil kurwo pierdolona. biora 120 na klate dziwko jebana a ty pewnie masz 12 lat pierdolona idz se na podworko swiruj jebany dzieciaku tibii pewnie no lfie od*******asz i mama ci karze o 20 kompa wylaczac

piramjida 06-08-2009 23:31

Z tym respieniem sie Jezusa jest nawet smieszne.

Edit: Sorry, nie przeczytalem dokladnie, ogolnie zeby nie bylo, ze ten post to jedna wielka pierdola to cie popieram, chociaz juz dawno nie czytam tego basha.

@down
Popatrzylbys czasem na swoj wlasny podpis.

CytrynowySorbet 06-08-2009 23:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -Nogger- (Post 2617567)
kurwa zamulony pedale pierdolony dziecko jebane ciekawe czy na rl tez bys z siebie pajaca robil kurwo pierdolona. biora 120 na klate dziwko jebana a ty pewnie masz 12 lat pierdolona idz se na podworko swiruj jebany dzieciaku tibii pewnie no lfie od*******asz i mama ci karze o 20 kompa wylaczac

xxx: bash.tibia.pl?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -Nogger- (Post 2617570)
chyba dla zawszonych 10 latkow na silce by cie wyruchali za taki tekst

ooo to idę na siłkę :D:D:D mam nadzieję że masz rację <3

Yafls 06-08-2009 23:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2617574)
xxx: bash.tibia.pl?

ooo to idę na siłkę :D:D:D mam nadzieję że masz rację <3

aby dodał to admin musi być:

xxx: LOL BASH TIBIA PL AHAHHAHAHAHAHAHA LOOOOOOOOOOLLLLLL BASH XDDDDDDDD

Vasth 06-08-2009 23:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -Nogger- (Post 2617570)
chyba dla zawszonych 10 latkow na silce by cie wyruchali za taki tekst

Wlasnie o takich zartach w tym temacie mowa ! : D

Rybzor 06-08-2009 23:45

Nie czytam tego basha od dawna, jednak wiem jaka jest przyczyna słabych cytatów na nim, bo kiedyś się tym zajmowałem. Po prostu jakiś inteligent z supportu (zapewne jego szef, którym teraz jest Slythia o ile kojarzę) obsadził na stanowisko osoby akceptującej cytaty jakiegoś usera nie znającego się kompletnie na funie. Niestety, do takiej roboty nie wystarczą chęci - do tego trzeba się nadawać i mieć odpowiedni charakter ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Puii

Szczerze mówiąc nie rozumiem co ma wspólnego poziom Tibii z osobą akceptującą cytaty. Może ona być od tej gry zupełnie niezależna. Widzę, że znowu siejesz pewien izm na forum.

@down
Nie wiem, czy masz jakieś problemy ze wzrokiem, ale nie napisałem, że "tibijski bash może być od tibii niezależy", a że osoba akceptująca cytaty nie musi być tak kretyńska, jak kretyńska jest ta gra. Srsly, kolejne dno pokazujące brak umiejętności czytania w twoim wykonaniu. Dyskusja z tobą to kompletny waste time.

Puii 06-08-2009 23:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2617593)
Nie czytam tego basha od dawna, jednak wiem jaka jest przyczyna słabych cytatów na nim, bo kiedyś się tym zajmowałem. Po prostu jakiś inteligent z supportu (zapewne jego szef, którym teraz jest Slythia o ile kojarzę) obsadził na stanowisko osoby akceptującej cytaty jakiegoś usera nie znającego się kompletnie na funie. Niestety, do takiej roboty nie wystarczą chęci - do tego trzeba się nadawać i mieć odpowiedni charakter ;)

Szczerze mówiąc nie rozumiem co ma wspólnego poziom Tibii z osobą akceptującą cytaty. Może ona być od tej gry zupełnie niezależna. Widzę, że znowu siejesz pewien izm na forum.

Tak, żeby zrozumieć co ma wspólnego tibijski bash i tibia trzeba dziesięciu specjalistów, no, tibijski bash może być od tibii niezależy, szkoda że tibijski bash, to nadal bash.. tibijski.

Nie próbuj używać mądrych słówek, bo i tak jestem lepszy.

Pan i Wladca 06-08-2009 23:54

Większość wypowiedzi tutaj jest taka sama jak na bashu - żałosna.... gorzej niż żałosna... niech ktoś zamknie ten temat.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:41.