![]() |
skull w swiatyni
|
normalne
na przyklad rzucaz fb w afkerow ktos cie zabija rejoin i ciach ktorys zginal masz mordertwo i skulla w tempie |
Moim zdaniem nienormalne:P :p
|
ehm...
Skull po zabiciu ci nie ginie jesli to red skull. Każde inne skulle gina. |
Sprawa prosta chociaz dosc rzadko spotykana :P
Masz white, skulla bija cie, jestes juz na deep red rzucasz gdzies fielda, giniesz, logujesz sie w swiatyni i w tym momencie ktos wchodzi na tamtego fielda-łapiesz skulla i masz skulla w swiatyni :) |
Pi....licie głupoty zeby miec skulla i wejsc do PZ-protection zone dla niewiedzących przed 2 ostatnimi updatami wystarczyło wziąć Hmm'ka przesunąć jakiegos zioma o kratke w dół i walnac tam szybko hmm'a.
I to wystarczyło a więc skull w PZ jest to nic dziwnego B) :] |
lól
a co jest takiego fascynujacego w skullu w pz?
|
@Orciu
cos nie rozumiem...walisz z hmm a potem wchodzisz do pz a sek w tym ze przesunales kolesia najpierw? Jeszcze raz dwa razy wolniej plx ;p |
Cytuj:
Nawet jeżeli zabijesz kogoś z meele albo hmm'a to gdy się odrazu zalogujesz to czasem tak jest,jam ma tak zawsze:P |
Ja tak mam na stałe na teście...
Najlepsze jest jak stoisz w cantrum świątynii "characters who attacked...";p |
czegoś podobnego nigdy niewidzalem ... ?
tym ma white skula <migajoncego> szybko.. teleportujom go do swiontyni .. robi ss i juz :P |
Też tak miałem ale na "Test Servie" rok temu nie wiem jak ale sie lognolem i niechcacy wziolem atak na kogos z battle i skull w temple w ab
|
ehh...
Do all gosc mogl po prostu wziac i zzrobic screena jak mu ten skull migal... czyli jak jzu battle niemial ....
|
Sam zakladalem dawno temu temat o tym... Wystarczylo poszukac
http://img.photobucket.com/albums/v448/mielnik/bug.jpg |
Cytuj:
|
Wszyscy *******icie głupoty, każdy pierwszy do wypowiedzi, ale nikt nic nie wie -.-
Kiedyś był lub jeszcze jest taki bug, że jak zginiesz z white skullem i nacisniesz [ctrl+G] (żeby się przelogować) i od razu się wbijesz tym charem co dednołeś ze skullem (teraz juz to niewychodzi, bo jest kolejka chyba, że rano jak gra mniej niz 800 osób i wchodzi sie bez kolejki) to zostajesz zalogowany w środku świątyni z white skullem....... np. Jeśli panem "X" zabijesz człowieka, a potem cie udupią i ty po ujrzeniu napisy "You are dead" naciśniesz [ctrl+G] i sie od razu zalogujesz to pan "X" ma skulla i stoi na środku świątyni......... Trzeba wtedy łaskawie poczekać az skull zniknie...... Pozdrowienia. |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:34. |