![]() |
Counter Strike Masacre Best Frags
Wiem że wiele osób tego forum nałogowo zażywa przyjemności czerpanej z gry Counter Strike, więc postanowiłem podzielić się konkretnym frag movie, którego dopiero skleiłem. Pewnie niektóre fragi są wam znane ponieważ film sklejony jest z dem najlepszych klanów świata. Nie ma co przedłużać... zobaczcie sami.
http://www.youtube.com/watch?v=Lrzoi4P69yI aa, oglądajcie w HQ. Miłego Oglądania. |
O boziu, znowu ta muzyka ;;.
Fragi fajne, montaż też niezły. Ino druga część filmu imho gorsza od pierwszej : P |
Jestem przekonany, że połowa tych akcji była fejkowana.
|
Cytuj:
Musze cię zawieść.... 95% tych akcji było z dem najlepszych drużyn świata w cs'a, no ale przyznam ze z 5 akcji z całego filmu mogą wyglądać na feaki, choć rzeczywiście typy ovnili takim szitem :D |
Odnosze wrażenie, iż momentami przeciwnikami byli ślepi/głusi.
|
Czy to aby Twoj film? Czlowieku kojarzy mi sie ten filmik jak nie wiem naprawde obejrzalem mase fragmovie i obija mi sie o glowe ciagle ;)
Btw nie mowie ze nie jest twoj tylko mowie ze mi sie kojarzy i nie jestem pewien. @edit Zapytam jeszcze w jakim programie dodawales efekty? @Down Moze dlatego ze wszedzie ta sama muza? Ale najbardziej mi sie kojarzy intro ;s |
Cytuj:
A efekty w Sony Vegasie 9.0 @edit 2up A zdawałeś sobie sprawę że gdy przeciwnik jest zbyt wymagający to każdy, choć by z paniki nie jest wstanie okiełznać co jest grane? |
Co wy w ogóle rozkminiacie
|
Dosyć dupna ta jakość.
|
ale ten ninja na cbble jest zaje.bisty ^^. choć stary troszq
a co do filmiku to fajnie sklejony ( ; |
|
imo Annihilation > all
|
Cytuj:
Z paniki nie wie jak kliknąć LPM?:confused: |
sie nie dziwie ze w tym dziale brakuje filmow z "Tibii" a czy ten CS ma cos wspolnego z tibia omg kurwa
|
Cytuj:
Topic - kox movie |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
jak widzisz, koles wbil na fleszu i ledwo ledwo cos widzial, imo najprawdopodobniej tamci byli poprostu oslepieni i tyle reszte sobie sam poproboj wyjasniac Cytuj:
zaraz pewnie sie spytasz co jest lepsze, czekaj, poszukam, przypomne sobie nazwe i ci wysle. :) |
Cytuj:
Naruto o chuj ładnie zjebanym gejem trzeba być żeby takie gówno oglądać. To już smocza piłka lepsza była. |
Cytuj:
|
co za denny film
a co do naruto to wspolczuje tym ktorzy ogladaja te wymiociny |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:13. |