![]() |
Flying Carpet
Po powiedzeniu do gościa od latajacych dywanów 'flying Carpet" otrzymuje się następującą odpowiedź
http://img.photobucket.com/albums/v3...nne/UO0038.jpg Jestem ciekaw co się dzieje po wykupieniu dywanu. Jeżeli ktoś wie, to prosze o podzielenie się swą wiedzą |
80...chyba mozna za free podrozowac.Learn the secret uff update!
|
No, wygląda na to, że można kupić sobie dywan. Tylko gdzie go trzymać? I czy można nim jakoś w ogóle latać? Podejrzana sprawa... trzeba to zbadać.
|
No cóż, to jest quest, a qs jest surowo wzbroniony. Jak już uzbierasz sumkę, to i tak nie dostaniesz dywanu, bo nie masz odpowiednich dokumentów, aby je zdobyć musisz... Co to ja mówiłem? QS
|
HAHAHAHAHAHAHAHA!!! Dobre, superman!!! Jak to jest quest, to ja jestem katolikiem
(Może to i jest quest, ale nie widze tu spoilingu) |
mogl by mi jakis pacc kupic dywan i ja bedac faccem bym mogl latac na edron, arkhanum i takie tam :D
|
chyba trzeba miec jakis dokument.tak jak z samochodem :D
|
Zły dział.
Przenieście to do Fake'ow. PS. Pomysł fajny :D |
KzL, TO NIE JEST FAKE X(
|
1)To nie jest Fake wiec jak nie wiecie to nie gadajcie.
2)Superman ma racje. Podobno ten quest jest "troche" dlugi. Say No More |
ciekawe jak wyglada i czy moza go wlozyc do plecaka czy trzeba tachac po ziemi :D to tylko 50 crystal coinsow :p kto sie odwazy?
PS an na fake to mi nie wyglada |
Hmm... jeżeli to naprawde quest, to przeprosiny dla Supermana, ale to nie jest jak narazie QS, ponieważ nic nie wiadomo oprócz tego, że potrzeba dokumentów (i nawet tą informacje nie ja podałem), ale jeżeli tak, to temat chyba mógłby być zamknięty
|
hmm ... jak ktos jest dziany to niech kupi i niech powie reszcie co to jest i o co chodzi... ja mysle ze mozna albo latac za freeko albo to taki dywan ( ten czerwony, ale watpie ) ... to tyle z mojej strony :D Pozdrawiam :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:30. |