Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Chamstwo!!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=21931)

Lord Sith 02-01-2005 14:11

Chamstwo!!!

Wiem ze temat b ez sensu i raczej nikogo to nie obchodzi ale od roku gram w Call of Duty i mój nick to Canis Lupus. Dzisiaj rano wchodze patrze a tam gosc o nicku Canis Lupus i do mnie zagaduje po polsku - fajny masz nick pozyczylem go sobie bo jest fajny. Wchodze na tibie na server Titania a tam gosc o nicku Canis'lupus, tez polak. Czemu naprzeyklad Szwedzi nie zabieraja sobie nickow tylko Polacy sa takimi chamami ?? X( X( X( X(

Matheous 02-01-2005 14:16

Stary, qrwa, okropne! co to kogo wali? A ten Tibijczyk, to mzoe nie chabnal nicka tylko sam wymyslil i zbieg okolicznosci ze takie same? Ludzie, wy macie problemy... A myslalem ze szczytem jest zastanawianie sie czy na dzownek dac se piosenke O-Zone czy Mandaryny... Sigh...
Gosciu, jak ci to tak przeszkadza to do GMa napisz...

she_devil 02-01-2005 14:19

straszne... ZAGLADA!!!!! KATASTROFA KONIEC SWIATA...
Stary, zabijesz sie przez to? wiesz ile jest "She_devil"(google.com)? i jakos nie pezejmuje sie >.<

Thero 02-01-2005 14:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Sith
Wiem ze temat b ez sensu i raczej nikogo to nie obchodzi ale od roku gram w Call of Duty i mój nick to Canis Lupus. Dzisiaj rano wchodze patrze a tam gosc o nicku Canis Lupus i do mnie zagaduje po polsku - fajny masz nick pozyczylem go sobie bo jest fajny. Wchodze na tibie na server Titania a tam gosc o nicku Canis'lupus, tez polak. Czemu naprzeyklad Szwedzi nie zabieraja sobie nickow tylko Polacy sa takimi chamami ?? X( X( X( X(

No widzisz jaki jesteś gópi? ; P Trzeba było opatentować, a teraz płacz, że ktoś przejął twój HiperMegaZajefajnieOdlotowy Nick. Ja bym na twoim miejscu napisał e-mail do CipSoftu, że ukradł twój (...) nick,albo wogóle zacznij mu grozić, a jak już wiogóle Chcesz być CoOl to spawdź kiedy założył postać -,- A co do oryginalności nicków to ja sam wymyśliłem Thero, a potem czytam, że to pospolite -,-,-,-,-,-,-

colin 02-01-2005 16:20

canis lupus to ma być oryginalne to tylko po łacinie wilk i jaka tu strata weś książeczeke o ptaszkach i kotkach w której nazwy są po łacinie i "wymyśl" sobie nowy nick

Zindahjira 02-01-2005 16:21

Greetings!!

Widzę, że już autora tematu porządnie opieprzono, ale też się dołożę (a co :p ).

Stała się straszna tragedia...... Jednemu z nas (Tibyjczyków) ktoś ukradł (tak jest Siostry i Bracia!!) UKRADŁ nick. Dlatego wzywam Was w imię BON-a (Bóg Opatentowanych Nicków) aby rozpocząć krucjatę przeciwko takiemu chamstwu i podłości!! Krzyknijmy jednym głosem po trzykroć NIE dla takich pospolitych złodziei, którzy okradają nas z rzeczy najcenniejszej czyli naszych(?) imion 8o

Rany, człowieku każdy daje swojej postaci taki nick jaki mu odpowiada. Nie możesz mu tego zakazać. No chyba, że podchodzi to pod zakazy w regulaminie Tibii. Też na początku chciałem sobie dać imię Varthlokkur, ale okazało się, że ktoś już je ma. I jakoś z tego powodu nie darłem włosów z głowy.

Powodzenia na polowaniach życzę.

Lord Sith 02-01-2005 18:34

@Colin
Musze cie zmartwić Canis Lupus nie znaczy wilk tylko wilczyca albo wilkołak. Skąd to wiem ? Mam słownik łaciński myślisz że jeżeli ty masz to już nikt więcej ??
Wiem że temat bezsensu pisałem o tym na początku ale byłem tak wku****** że się nie powstrzymałem.

Dan the Automator 02-01-2005 18:39

Cytuj:

Wiem ze temat b ez sensu i raczej nikogo to nie obchodzi
Jasnowidz 8o?

Makilili 02-01-2005 18:39

A ja się dowiedziałem, że jakiś koleś o tym samym nicku co ja gra w MU ONLINE. Weird...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:23.