![]() |
PK w Depo
|
Hmm nie gram na pvp ale wydaje mi sie ze zostawil fielda i umowil sie ze ktos w niego wejdzie w czasie kiedy on bedzie w depo; P
|
lol, niezłe :o
I jescze najlepsze jest to że mógł sie poruszać po pz ze skullem a nie stać w miejscu. I to nie jest ots.. wszystkie chary istnieją. |
rzucasz fire bombe przed depo, wchodzisz do depo i czekasz aż ktoś w tą fire bombe wejdzie
|
@up:
jak sie rzuca f bombe, to od razu sie ma pz, ze do dp nie mozna wejsc, a jak ktos wejdzie to dopiero skull wchodzi. |
Cytuj:
Masz pz'ta ale zwykłago, nie od bicia ludzi. |
Cytuj:
Btw. wam tez tak laguje stronka czy to tylko mi? =| |
To jest baaaaaaaaaardzo stary bug. Nie jest on niczym niezwykłym. Pamiętam, że chyba za czasów 7.7 miałem podobną sytuację. :D
|
Gdy zginiesz jako PK (z czachą) to jest szansa, iż pojawisz sie w temple z czachą. No i sobie łazisz tak..: P
|
Ja tak mialem, kiedy bylem jeszzce newbie 8o to przez przypadke wbilem skula. Kiedy padlem pojawilem sie w temple ze skullem
|
@up
Tak ty miałeś wszystko, masz dsl i inne rary |
Nie wiem jak w depo ale kiedyś miałem skulla w temple..
Jak położysz fire fielda to jak ktos wejdzie na niego w max 5~~ sec po postawieniu to masz skulla.. Trzeba paść zaraz po postawieniu i ktoś musi zaraz w niego wejść... Rzadko się zdarza ale jest to możliwe |
Sprawa jest bardzo prosta, to jest blad z party
Dajesz party koledze, odchodzisz z niej, kiedy miga jeszcze czaszka z party uderzasz go, mozesz wejsc do pz ze skullem :) |
Kiedy zniknie pz po f bombie, i mozna wejsc do dp, to pozniej jak ktos wejdzie na ogien to traci hp od ognia a nie od danego gracza, ogolnie to nie mozna wytlumaczyc, dlaczego on ze skullem chodzil po dp.
|
Dlaczego na filmiku nie widać ikonki pz ?
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Sluchajcie sie pana monderatora.
|
Ale on chodzi po depo. Jak w czasie krótszym niż 10 sekund mógłby rzucić fire bomba, paść i przebiec do depo?
|
Cytuj:
Mianowicie: Summonujesz 2x scaraba następnie jednym z nich atakujesz drugiego, a gdy któryś puści poison fielda wchodzisz do dp, a kumpel wchodzi na fielda i wuuuuala jesteś skullem w depo :] |
Ale to by, kurwa nie dzialalo, bo po chwili by mu zniknelo to pk, a on je ma jakis czas, dosc dlugo wiec musial kogos zabic.
Wiem ze da sie wbic do pz z pk, bo sam wbilem sie 11 druidem, zupelnie przypadkiem do dp venore. On nagle pojawia sie na srodku dp. Wyglada to tak jakby zabil kogos, napisal do city guide o esokrte do dp i voila, problem w tym ze ma 23 lvl a guide wymaga malego lvl chyba <9 czy cos takiego. Edit: Testowalem, buga z city guide juz skasowali. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:29. |