![]() |
Dobry eq?
Jestem knightem i mam 10 lvl. Moje eq to serpent sword, dwarfen shield, soldier helmet, brass legs, leather boots. Czy takie eq jest dobre jak na 10 lvl? Jeśli nie to poradźcie mi jak najkorzystniej wydać na sprzęt 20 k. Z góry dziękuję:D !
|
Hmmm... Jeśli się nie myle to nienapisałeś jaką masz zbroje (czyt. ARMOR)...-,-
|
hmmm... na razie poczekaj z kupowaniemm lepszego eq.. tak na 15lvlu sie popytaj..:P:P:P
|
Armor
Sory zapomniałem napisać. Mój armor to scale:p .
|
zalezy od servera i cen jakie tam sa ;p na celesti taki stow na jest good ale na antice to nie mial bys sie czym chwalic
|
Samera
Gram na Samerze
|
Jesli ci cos mozna poradzic, to kup plate set i ew. steel/dark helmet
Powinno ci to na dluzszy czas wystarczyc. Jesli cena scrafa nie jest zbyt wysoka, rowniez go kup Cya |
Kup plate seta steel helmet lub dark
scarfa(ja kupiłem za 150gp :P) a tarcza może być |
Nie wiem czy się opłaca
Dzięki, na pewno kupię plate legs i steel lub dark helmet.
Ale nie wiem czy opłaca się kupować plate armor, bo to tylko 1 def więcej niż scale armor. Nie wiem też czy kupić scarf to daje tylko 1 def. Proszę poradźcie mi czy to się opłaca. Mimo wszystko dziękuję za Wasze zaangażowanie i proszę o kontynuację tematu. |
Kazdy punkt defa sie liczy. Ja swiom palkiem mam: Warrior helmet, knight armor, plate legs, buty, platinum amulet, tower shield (wszystko dzieki uhmakerowi :P) i gra mi sie lepiej. Polecam wymiane tarczy na cos jak guardian czy dragon shield (ew. beholder shield)
|
Wystarczy spytaj jakiegos kolege z pacc w edron scarfy kupisz u rudolpha za 15 gp -.-
|
Już wiem
Wielkie dzięki wam wszystkim:) .Już wiem co kupię: steel helmet, noble lub knight armor, plate legs, scarf i guardian shield:p . Czy moglibyście podać mi ceny tych przedmiotów na Samerze? Z góry thx:D !
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:30. |