![]() |
fajne szczegulnie sword
P.S dlaczego ludzie robia xxx swordy a nie axe albo cluby to rasizm |
Tja, sword najlepszy.... :)
Ale reszta tez spox. :cup: |
miecz rlz a reszta w miare :)
|
Eheheh... Fajne prace. Ale hełm przypomina troche goldena, a legsy - knight legsy (tez takie dzwonowate). :)
A no właśnie czemu wszyscy swordy robią... |
fajne
fajne podoba mi sie masz talent B)
w czym to robiles? bo napewno nie w paincie :p najlepszy jest ten sword |
HAIL!! KAROLOS!!
Grafiki sa dobre szczegolnie sword ;) Popracuj jeszcze nad cieniowaniem ....... ......... ale spisales sie na medal :cup: |
ozsz Ty masz cos do mojego cieniowania?:D
jak chcecie juz sie biore za Axa i cluba:D @Edit. lasnie tez mi sie wydaje ze hlmet podony do goldena, ale nie mialem pomyslu na lepszy, ale wcale sie na goldenie nie wzorowalem. legsy podobne do knight? nie zauwazylem -.- |
Em...kiedyś namalowałem sobie także armorka.... i co widze..... wchodze ...aż stanołem jak zjeżone włosy ;P .... ON JEST PODOBNY do mojego :P ...
(to mój armorek, tyle że on nazywa się Templar Armor) http://img98.exs.cx/img98/4381/14pm.jpg Pozatym na Secie nie widać tych złotych części armora.... EDIT: a sry nie zauważyłem tego srebrnego armorka... |
Niby ładne, ale nie zachwyciły mnie. Jakoś... nie przyciągają wzroku. :/
|
Poprostu extra Set!
|
Oprócz sworda i helmetu wszystko pospolite, a nawet gorzej.
|
helemt to troszku przekolorowany golden ^.- mieczyk jakby znajomy , ale nie pamietam skad ... , a ogolem to ladne ;)
|
Fajne, ładne. Ale takie jednak... nie tibijskie :)
|
Cytuj:
Zrob lepiej cwaniaczku -.- ........ a wogule jak bys mial takiego seta lecialo by ci z nogawki..... |
Cytuj:
*- chociarzby krytyk filmowy, robi filmy? Nie, a krytykuje... |
Mnie się tam wszysto podoba. Tylko Crystal Legsy budzą we mnie małe zastrzeżenia. Ale ogólnie wszystko jest wypas. Nie chce wiedzieć ile pracy w to włożyłeś ale było warto :D
|
Najs :) Fakt, helmet jakby golden ale reszta na poziomie. Wstawilbym swoje grafiki ale nie mam jak :/
|
To jest dobre!!Moim zdaniem najlepsze jest armor i shield...
tak dalej :cup: ludzie robią sword a czemu by nie mogli zrobić np:(toporów, łuków) |
Cytuj:
OMG....... czy ja powiedzialem ze on robi najlepsze grafiki...?? wiesz co ........jak tak to zrozumiales to idz na kurs czytania ze zrozumieniem...... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:21. |