![]() |
Knight i jego skile.
Witam. Jestem nowym użytkownikiem i mam pytanie do doświadczonych. Stworzyłem knighta na świecie non-pvp. Do jakich skili radzicie abym skilował, bądź jakie skile na jaki lv, a i na jakich skilach zaprzestać skilowania.? A może skilowanie nie jest aż tak ważne? Od jakiego lv warto kupić PACC? Proszę o odp na moje pytania. Z góry wielkie dzięki. Pozdrawiam :)
|
Jak uważasz, każdy skilluje tyle, aż uzna, że ma wystarczające ;)
PACC (i to jeszcze na non-pvp knightem) to waste przed 35 poziomem i przynajmniej 70/70. Tyle wiem z doświadczenia. Co do skillowania to JEST ważne, od tego zależą zadawane przez Ciebie obrażenia. |
Czy ktoś jest w stanie coś jeszcze powiedzieć i pomóc?
|
Dla kogoś są dobre skille 50/50 na 30 lvlu, dla innych 80/80 na 20 to mało. Sam musisz zdecydować, czy zadajesz dobre obrażenia. Jedni gracze robią sobie tabelki, które skille na którym poziomie chcą osiągnąć.
Przykładowa tabelka: 8 lvl - 40/40 20 lvl - 60/60 35 lvl - 70/70 50 lvl - 80/80 100 lvl - 90/90 Chcesz, to się stosuj, nie chcesz to nie. Sam odczujesz czy masz dobre czy złe skille podczas expa. ;) @edit Ja mam 27 lvl i 53/53, mi to chwilowo wystarcza biorąc pod uwagę na czym expię (Fibula, Kazo mines, Shadowthorn itp.) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Tak, bardzo mądry jesteś, ale wątpię, że ktoś się na to nabierze ;) @down Ty też :D |
A nikt nie napisze na mój temat :(
|
@up
Myślałem, że już uzyskałeś odpowiedź. OMG :s |
xDDDxDDDxDDD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:28. |