![]() |
Pomocy
Chce zostac druidem a tu niema tylko poradnika do treningu dla druidów prosze o niego!! bez niego bede ;( a po zatym to mialem knajta 13 lvl i mi go hackneli
!! zamiescie go na tibia pl!!! jak tam sie znajdzie to bede mial :D :D buzie |
Greetings!!
Jest poradnik dla magów i druidów na forum pod zakładką Potwory jak tylko na forum wejdziesz. Na przyszłość uważniej się rozglądaj. BTW (do modów): ten poradnik moglibyście przenieść pod Magia albo niech ktoś spisze ten poradnik porządnie i wstawi na Tibia.pl. Powodzenia na polowaniach życzę. ________________ "Gdy walczysz z potworami bacz abyś sam nie stał się jednym z nich" |
Oks luz
okej ale ja nie chce poradnika do tego gdzie expic tylko jak trenic itp
|
Greetings!!
Druid nie musi trenować skilli. Dla niego i dla maga najważniejszy jest magic level. Czyli używać, używać i jeszcze raz używać czarów. Im szybciej go będziesz podnosił tym większe obrażenia bęziesz zadawał. Przecież z potworami nie będziesz walczył wręcz. Poza tym skille dla druidów i magów lecą koszmarnie wolno. Powodzenia na polowaniach życzę. ________________ "Gdy walczysz z potworami bacz abyś sam nie stał się jednym z nich" |
a co na poczatek jak jestem na mainlandzie i niemam takiego mlvl aby miec rune do walki np z jakims potworkiem??
|
mam pytank ja wlaczyc kanal trade ctrl+jaki klawisz bo nie bardzo wiem plz help ;(
|
To masz czytać poradniki robić tak jak jest tam napisane, a nie pytać pytanie na które masz już napisaną odpowiedź.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:52. |