![]() |
Gdzie mam expic 52 knightem bez paca
Siema mam 52 knighta na swiecie pandoria i nie wiem gdzie mam expic i jakiego lota bym mogl robic dla kasy moje skile to 72/71 moje eq :
royal helmet golden armor golden legs boots of haste demon shield amullet of loss relic sword prosze o pomoc:) |
|
ile dales za konto na allegro?
|
Cytuj:
ty: cze, jestes moim idolem podoba mi sie jak sciagasz bochy z nubuw on: fajnie, jestesmy kolegami wip frendz? I wtedy mozesz sie cieszyc expem gdzie tylko chcesz, mozesz wywalac robaki z expow i biegac ze swoim nowym przyjacielem po carlin krzyczaC 'dah boh' |
Cytuj:
i chuj ci do tego czy kupił postac czy nie X(X(X(X( @topic spróbuj może na dragach w venore ale po jednym bierz na klatę :) |
@up
Kolejne dziecko z ADHD ... dobrze mowi po cholere kupuje postac jak potem nie potrafi nia grac ... super masz 50 lvl i co ? nawet nie wiesz jak nim grac . |
idz na cyce pod ms -.-
elf fortess, mintawlin |
qurde chyba ja sam nabilem ten lvl expie narazie na pohu ale tak napoisalem moze ktos powie mi o jakim lepszym expie qurde co niektorzy to cioty
|
Dlaczego się nuby wyzywacie ?
Chuj Was to obchodzi czy kupił postac czy jaki chuj. On się pyta to trzeba mu odpowiedziec, nie każdy jest taki hajt jak Wy :] 52 knightem na faccu idz sobie na Of'a, ewentualnie deep fibula ale musiał by¶ tam z jakim¶ sio :] |
Od tego jest osobny temat. Poszukaj.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:08. |