![]() |
Nowe Slimy,,,Lepszy trening???
Witam pisze w imieniu mojego kolegi 50(+) ek z serwera non-pvp ma problemy ze skileniem gdyz na slimach ma juz za duzy przestoj poniewaz posiada skile 75/73 Czy dobrym rozwiazaniem bd nowe slimy ? (death bloby bo tylko onne sie rozmnazaja ;D)
Jesli chodzi o jego eq to: rh,dsm,b legi,boh/steele,p amulet,demonka,(uzywa swordow) |
Hmmmmmmmm
Po 1 to wszystkie bloby się rozmnażają. Wg mnie to nie warto gdyż zwykle występują one z innymi zmutowanymi chwila nieuwagi i już ktoś nalurował nam masę innych potworów. Juz lepiej poskillować na cyclopach/gargulcach. TO MOJA OPINIA. |
Moim zdaniem skillowanie na "nowych Slime'ach" jest wyjątkowo nieopłacalne, ponieważ wszystkie one zadają po 100+ obrażeń. Więc Twój kolega musiałby mieć wyjątkowo efektywny system leczenia, co według mnie jest okropnym bezsensem... :)
|
niech zalatwi druida i niech skilla na tringle tower
ustawia monk na wprost dwarf geo geo bije monka a on dwarfa powino byc dobrze ;p jak geo za mocno bedzie bil to niech monk bije monka drudia a knight "dzikiego" monka powodzenia ;p |
widzicie jaki proskejter @up sie odezwal.
on po prostu jest za mocny, a z takimi skillami to niech se poczyta poradniki moze jakiees? albo na cycuszki niech idzie skilczycc |
Cytuj:
Monk nie wytrzyma zbyt długo, ponieważ Geomancery teraz zadają dużo obrażeń od Stalagmite, więc monk nie wyrobi na leczeniu się... |
Khar ma racje. Sam chciałem tak skilać to monk zaraz padał, a jak monk bił monka to tamten się szybko przerzucał ;|
|
Chce poskilac? Nozyk do reki i na Gorome. Male, twarde stworzonka sa stworzone do treningu na nich.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:28. |