![]() |
Ban
Dostalem bana pol roku tem (w wakacje) bo napisalem na trade ze sprzedaje postac choiaz to byla nieprawda napisalem to dla beczki bo inni tak pisali :) ale zel sie skonczylo mialem bana na tydzien i teraz aly czas pisze ze go dostalem mozna to akos zmienic bo gdybym chcialbyc np ttorem o nie moge miec takich zeczy pomozcie mi
|
LOL, skasuj postać, i nie rób następnym razem idiotycznych rzeczy... oto jest wyjście...
|
Muszę Cię zmartwić, bo Tutorem już prawdopodobnie nie zostaniesz... Propoponuje Ci, poszukanie sobie innych bek i rozrywek niż account trading
-.- Gdyby koledzy się zrookowali, zrobiłbyś to samo? :> |
możesz zostać tutorem... po pewnym czasie twoje "kryminały" znikają jak lista deadów
|
Cytuj:
|
Ja byłem wsiciekly... Przyszedlem ze szkoly na swieta z nadzieja ze sobie pogranm ponabijem levele. Koles mowi ze kupi uh'y, OK. Wlecze sie to ja mowie mu ze nie chce mi sie czekac, na co on "Don't fuck me", wiec ja odpowiadam "I don't fuck you". Skopiowal tylko "fuck you" i wyslal do gm'a s****.....
|
Cytuj:
|
@up
I niestety ja na tym ucierpiałem :P :( |
Thx
tylko jest jeden maly problem bo bana dostalem 28 czerwca czyli troche ponad 6 miesiecy temu
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:35. |