![]() |
Czyżby koniec WarCrafta? - Fake
Fani WarCrafta nie mają powodu do radości, gdyż wsytkie walczące rasy podpisały kontrakt pokojowy. Ale na jak długo nie wiadomo....
http://img63.exs.cx/img63/7996/warcraft5cm.png Jest to mój pierwszy fake więc proszę o wyrozumiałośc. Aha, i podawajcie jakieś pomysły(czyt. fake'owe wyzwania), a ja w maire możliwości postaram sie je zrealizować. |
lol
jak bys gral w w3 bys wiedzial ze rasy juz dawno nie walcza ze soba lol (pokonali archimonda i inne domony) i juz nie walcza
|
Według mnie to wszystko jest zbyt ładnie poukładane. Wszystkie potworki stoją grzecznie.
Jeżeli się niemylę, to na widok jakiegoś humana zaczynają atak :) |
Ej troche źle ci wyszło jak wklejałeś szkielety i duchy widać podłoże. Następnym razem zamarz te dziurki ja tak kiedyś miałem. A te fontanny to trochę wyglądają tak jakby za chwile miały by odskoczyć (takie moje wrażenie).
|
Mi się podoba bo to w końcu pierwszy raz
|
fajne nawet :) oby tak dalej :P
|
:) Jak na pierwszy raz to całkiem nieźle! Niezly pomysł z ty WC :cup:
|
Cytuj:
Widać że nie grałeś w Frozen throne. Arthas zdobył korone lodu więc inne rasy mają przes**** . Arthas z pewnością zagarnął wtedy reszte Azerothu. Nie walczą ze sobą? Armia nieumarłych cały czas z kimś walczyła :D A co do fake'a : nawet niezłe oby tak dalej ocena 8/10. |
Nawet fajnie to zrobiłeś tylko szkoda że tylko 1 czekam na więcej.
|
Brak efektu przejścia między podłożami strasznie gryzie w oczy ><.
|
Pomysł: 9/10
Wykonanie: 9/10 Jedno zastrzeżenie: Dwarfy i Ludzie to nie ta sama rasa, nie? |
Cytuj:
No niby nie, ale w WarCrafcie są razem.... |
ja jestem w 3 w polsce clanie war3 i mowie ze to mistrzoska robota!!!
|
aha i tomix mas raceje a w ludziach przeciez sa kanoniezy!
|
good =]
co sie tak madrzycie... to co ze w w3 walczom dalej itd ale to jest fejk i na tym to wlasnie polega --.--"
BTW: fejk jest dobry wykonanie tez moim zdaniem 5+/6 |
Warcraft to jedna z moich ulubionych gier :)
Ja na desce smigam mam nervousa zaczolem smigac hyba z 5 miechow temu |
ojoj pokonali archimonda?
To prawda a grales menelu w warcraft3 frozen throne?/??? tam wszystkie razy ponownie zaczely walke ten kto zrobil ten fake dobze mu wyszllo niebede cytowal kto to sami sie skapnijcie
|
też nie kumam...
po pokonaniu archimonda zaczęła się walka między Nieumarłymi a Przymierzem i Nagami o Frozen Throne & Króla Lisza. Pomysł zawalisty i wykonanie looz 8/10 |
Fake naprawdę fajny, ale trochę głupi, bo nie sądzę żeby zdechlaki podpisały z resztą pokój... chyba że z ich ścierwami. ;)
|
heh
o co sie klucicie ?przeciez fajne
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:00. |