![]() |
Furora Old Times [youtube]
Witam
Kolejny filmik mojej produkcji. Możecie w nim zobaczyć: *Slynną akcje na windzie w kazz, gdzie pasterz zabija 3 magow. *Jak Taifun Devilry gasi na ue 102 rp *Duel Spaawa i Imargama http://www.youtube.com/watch?v=3f6QwR8eU8E |
Dla mnie zajebiste, przypominaja sie stare czasy... ;)
Moge prosic o tytul piosenki w drugiej polowie filmu? @thoro Dzieki ;)) |
Bardzo ładnie~!
wtedy były prawidziwe wojny... |
Cytuj:
|
Film średnio zrobiony. Ciesze sie, że była uwieczniona akcja Pasterza w Kazo: D
|
Cytuj:
|
Tu nie chodzi o rozszerzenie filmu, tylko kodek jaki został użyty podczas renderowania.
@film Może być, epickie akcje, chyba wszystkie oglądałem w .recach kiedy powstawały (czy w czym tam były kręcone) : P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Viitro:
Kodek XviD. |
Cytuj:
|
No no gratuluję Sebuś. Riztorek w końcu jest z Ciebie dumny. 8o Bardzo fajnie jest powspominać stare czasy ;) Chętnie bym do nich powrócił jeżeli byłaby taka możliwość.
Co prawda Furora ma bardzo ciekawą historię ale patrząc na dzisiejszy stan tego serwera wnioskuję, że granie tam to kompletna strata czasu. |
<3333333333333333333333333
|
Cytuj:
|
Nie rozumiem ludzi którzy chwalą starszą tibie. Przecież tam wszystko było beznadziejne. Grafika, super niskie hity knighta, super wysokie hity sorca. Ogólnie 99% rzeczy w 8.5 jest lepsza niż w tamtej tibii.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie widzisz jakie tam noobstwo było? Pasterz na exori zgasił magów którzy nie leczyli się na redzie.
Może to nie klimat się zmienił na gorsze, tylko wy dorośliście i wymagacie nie wiadomo czego? |
Wiesz czym był uh trap?
|
Nie mieć many na exurke to jest noobstwo moim zdaniem. Przecież ten pasterz bił z mieczyka po 20-30hp, a z exori po 100+.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:22. |