![]() |
Sorc czy Knight
Cześć,gram na Candii (non pvp) i mam dylemat między 11lvl sorc a 11lvl Knight
nie mam ochoty grać dwoma naraz bo to zajmuje kupe czasu.Co wybrać?? |
Jeśli chcesz grać knightem to przygotuj się na długie godziny skilowania, ale jeśli to przetrwasz to nigdy (albo bardzo rzadko) będziesz miał waste, bardzo często będziesz wychodził na duży plus albo w ogóle na plus :>, masz dużo miejscówek do expienia na facc. U sorcerera jest inaczej, szybciej expisz, ale bardzo częste waste i bez pacca to nawet nie opłaca się zaczynać. W końcu zaczniesz wychodzić na plus ale trochę czasu minie zanim dojdziesz do tego poziomu. Sam musisz wybrać.
|
Olej candie i zrób palka lub druida na innym serwerze.
|
Knight'em będzie grało się Tobie prościej, za to Sorc'iem ciekawiej. Musisz się zdecydować co chcesz robić w tej grze, a potem dopasować profesję do swojego charakteru gry.
|
Prosta odpowiedź
FACC- knight PACC- sorc |
Ej to czemu masz pacc i masz knighta? Nie stosujesz się do swoich zasad =/
|
Radzę Ci grac sorcem, gdyż jest ciekawiej i lepsza zabawa. Mój rl ziomek ma 100 ek i przestał grać nim bo stwierdził, że to zjeban*profa i zrobił se sorca (ale to zależy od gustu).
|
Cytuj:
|
Każdy kto dojebie coś głupiego mówi że to ironia :<<
|
Bo zazwyczaj coś tylko coś głupiego dociera do innych ludzi =/
|
Cytuj:
|
ja bym wybrał knighta gram od nowa nim miałem 20 lvl i skille 60/60 ale Hack
|
Na FACC'u - Sorc.
Pacc - Knight. |
Jak masz pacc - to sorc
no ale jak nie masz to - knight Jest jeszcze jedno skilowanie na knighcie ale mlvl na sorcu :) |
Cytuj:
Sorc A Knight to zupełnie 2 inne profesje, Co innego jak byś zadał pytanie Sorc/Druid :P Ja tak przemyślałem, zrobiłem w końcu knighta, z którego jestem bardzo zadowolony ;) @Edit/Down Nie gadaj z nim, to troll, tylko bana wyłapiesz |
Graj dwoma postaciami sorcem exp, a knightem zarabiaj kase gdy ci jej zabraknie. Sorc to bardzo droga w utrzymaniu postać i dodatkowe źródło kasy zawsze się przyda.
|
Cytuj:
Napisałem że nie chce mi się grać dwoma postaciami! |
Kto powiedzial ze to ty masz grac tym knightem?? Khy Khy...
|
Jesli chcesz grac sorcem to tylko na pacc najlepsza zabawa no i sporo kasy na poczatek musisz miec by mozna bylo sobie szybko expic. Sorcem dobrze expiac i w miare troche zarabiajac mozesz juz od 80lvl. Knightem zarabiasz prawie caly czas ale powoli expisz potem jest monotonia chyba ze masz sporo kasy to sobie idziesz huncic na nightmare na 100lvl+ raz jest zyska raz waste ale jak masz dobre skile(80+) to bedzie dobrze. Duzo o knighcie ci nie powiem bo najdalej zaszlem palkem 112 lvl a sorcem 44 no i co dzien widzialem jak kumpel expil 90ms+ wiec troche wiem na temat tych prof.
Knight-duza kasa Sorca -fajna zabawa jak masz sporo kasy hunty itp. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:29. |