![]() |
Guildwars 2
http://www.youtube.com/watch?v=Em0Sd...layer_embedded
Trailer jednej z najbardziej popularnych gier MMO - chyba wiecej wyjasniac nie trzeba ;) |
Wygląda obiecująco, tylko błagam, niech poprawią dynamikę/animacje walki w stosunku do jedynki, bo to był koszmar xd
|
Jak tylko ona wyjdzie od razu kupuję. W jedynkę nie grałem, ale tej nie odpuszczę. :>
A co do trailera, to troszeczkę w niektórych lokacjach zajeżdża grafiką WoW'a, ale pozatym ok. @down Momentami na trailerze widać podobne elementy z WoW'a. Chodzi mi tylko o tą z trailera, bo normalnie to wiadomo, rze to njejest łoł |
Łooo, z dwa lata temu już było słychać coś o 2 :s...
A grafika WoWa? Prędzej AIONA... |
W pierwsze czesci gralo mi sie znakomicie. Dwojka ma byc o wiele lepsza i miejmy nadzieje ze NC SOFT dotrzyma slowa. ;)
|
W GW nie grałem. Trailer wygląda ładnie, ale to TYLKO trailer... Do nich podchodzi się z dystansem.
|
To jest oczywiste, ale wg plotek do premiery 2 lata, wiec to moze byc jedna z naprawde bardzo fajnych gierek ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ogólnie trailery z WoW'a bardziej mi podchodza,
widzieliście tego ,,gnoma" z robotem?i tego ,,minotaura"?? WTF? |
Cytuj:
|
Jak to za dwa lata?!
Podobno miala byc miedzy pierwszym, a drugim kwartalem 2010 roku... No chyba ze znowu sie cos pozmienialo. ;/ |
Cytuj:
Aha i mam nadzieję że nie będzie wersji pl... Burzoszpon Piorunogłowy czy inne smaczki mnie przerażają. |
Cytuj:
Ten "minotaur" to Charr, prawie wilkołak, zwinny i brutalny wojownik. |
Wreszcie coś zaczeli w kierunku GW 2 :)
trailer super, ale wole poczekac na gameplay'a zeby cokolwiek powiedziec o grze, chociaz grafika i lokacje widocznie w trailerze niczego sobie Cytuj:
|
Trailer naprawdę zachęca do kupna, mnie zachęcił do powrotu do GW1.
Teraz tylko czekam na jakieś nowe informacje na temat dwójki. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
dokładnie :) a dzieci znajdziesz w kazdej grze Sorbet, no moze w WoW,e tak nie, bo ja bynajmniej sie nie spotkalem ;p |
Cytuj:
Ale miejmy nadzieję, że GW2 przyciągnie trochę starszych graczy... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:49. |