![]() |
ZAKLĘCIA!!!!!!!!!!
Jestem Knight`em, dopiero co wyszedłem z rook`a (to mój pierwszy ludzik na mainie).
Usłyszałem od innych kilka zaklęć, ale kiedy je wypowiadam, to pojawia się tylko jakaś chmurka, i w dole ekranu pojawia się napis, że muszę się tego nauczyć. A ja mam 0 lvl w magii. Jak zdobyć pierwszy? Jakużywać magii słownej?(czy jak tam się to nazywa?) Byłem w magicznym bazarze(mieszkam w Venore) ale nikt nie chce mi sprzedać czarów. |
wskazowki co do magii
magia spontaniczna Z tym powinienes sobie poradzic. Aha, ksiazka zaklec jest zbyteczna - wystarczy znac czar i formulke. |
No fajnie, tylko gdzie mam kupić czary?
|
Cytuj:
|
A czy on ma jakiś specjalny język?
Bo na przykład do Blind Orc`a na rooku trzeba miać specjalny język. |
Nie- GADA TAK JAK TY (TZN. ON PO ANGIELSKU)
|
No właśnie ja też jestem początkującym ma profesje kinght, kupiłem 2 czry poziomu 0 muwie je ale nic sie niedzieje, może trzeba cos kupić jeszcze??
|
Cytuj:
mówisz Light zamiast utevo lux mówisz Food zamiast exevo pan mówisz Find Person zamiast exiva "Osoba Albo niemasz tyle many. To są tylko przykłady dla wszystkich początkujących. |
mam takei dwa pytania :
po 1 . jak zaatakowac typa z HMM ??? zatakowalem go bronia jest czaha nawalam a jak chce z HMM to pisze ze nie moge co jest grane !!! po 2 . jak wziac przedmioty z ciala nie przeciagajac je do plecaka ( chodz i mi o to zeby nie cisnac OK ) jest jakas komenda ??? ?( |
Cytuj:
|
RE: Anebriel: 1.Musisz celować w osobę na "ekranie" a nie na liscie Battle, na battle można tylko do potworków strzelać. Chyba że :rolleyes: ......
2.Jeśli chodzi ci np. o jakąś ilość gp czy coś to jak przenosisz przedmiot to trzymaj CTRL i nie bedziesz musiał naciskać ENTER. I także cie ostrzefam przed PK. Nie dlatego że jest to illegal ale dla twojego dobra. Szybko skończysz granie daną postacią jak będziesz PKować. |
Po 1. Nigdzie nie widzialem zasady ze zabijanie ludzi jest niedozwolone... Ale jak juz bedziesz mial czerwona lub nawet biala czaszke to sie nie zdziw jak cie ktos killnie... :D Ludzie nie lubią PK, ja tez nie :D
Po 2. Z Hmm walisz uzywajac runka. Pojawia ci sie taki celowniczek i bach... Chyba ze kolesia sie nieda po prostu trafic bo np jest za sciana czy cos to nie wystrzelisz. Po 3. CTRL to skrot :P Mozesz nim uzywac przedmiotow lub "przeciagac" przedmioty w wiekszych ilosciach (ahh te Fasthandy na Danubii... kiedys to byly czasy :P) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:45. |