![]() |
Paladyn czy Knight
Którą z tych profesji szybciej da się wbić 100lvl na facc i którą lepiej będzie się expić na 70+lvl ?
Proszę o odp...;] |
100 % na Facc area Paladyn. Czemu ? szybciej mu rosna skile , lepiej wbija sie w monstery , moze expic juz bez problemu na 50 lvlu na gsach , natomiast knight na gsy raczej na takim lvlu nie pojdzie.Pojdziesz na jakis d lair i masz pewny profit.
|
Czy na prawdę tak ciężko jest zobaczyć parę tematów wyżej? Zobacz czym się różnią te profesje i sam zdecyduj. Albo po swoich dotychczasowych doświadczeniach, stwierdź czym szybciej expisz.
|
Teraz napisze jak to wszystko z mojego punktu wygląda a jak źle myślę to mnie poprawcie
Paladyn na wyższych lvl nie ma gdzie expić na dragonach ponieważ tam gdzie są dragony nie zbytnio gdzie wiać a pall musi uciekać nie wiem jak z gs Knight na wyższych lvl może expić na dragonach ponieważ on nie ucieka i nie potrzebuje dużo miejsca na ubicie dragona |
na Gs'ach masz dużo miejsca do uciekania. W venore dragon lair jeśli będziesz miał skillie minimum 67+ dysta, to wyczyścisz bez problemu. Palem trzeba wiedzieć jak uciekać.
|
I tak za rok zrobisz sobie maga/druida.
Na start polecam pala mimo wszystko. Knight bez premium to nikomu niepotrzebny czołg. |
Cytuj:
Czemu zrobię za rok maga lub druida ??? Nie potrzebny czołg a ja nie mówię że mam być komuś potrzebny ? XD |
Cytuj:
@down Bo knight ma słabe hity w porównaniu do innych profek na facc ofc. (w sumie na pacc też) xd |
Cytuj:
|
Poniewaz knight na faccu jest lamerski. Palem ubierasz srednie eq royal speary i jedziesz ile wlezie,ktos tam pisal up ze knight jest lepszy od pala bo na dragach najt nie musi uciekac , a co pal musi ? zalozy shielda enchanted speary albo royal jakis shield i jedzie.A pamietajmy ze shielding rosnie tak samo jak u knighta.
|
Palladyn
Potwierdzam, jak u kolegów wyżej. Knight bez Pacca, to masakra. Ciężko coś wyexpić, jedyne normalne i w miarę porządne miejsce, to Naginata, lub Deep Fibula.
Polecam Ci Palladyna, z tym, że wyskilluj go porządnie. Teraz ceny bp kamieni to granice 30 k, więc lepiej samemu zbierać, metod jest wiele, o których nie będę tu mówił. Pozdrawiam Lisciu156 |
Proszę o więcej wypowiedzi :)
|
Knight - dużo skillowania i na mniejszych lvl nuda
Paladyn - trochę mniej skillowania, ale za to co chwila do dp po speary czy po kamyczki. Możesz iść mniejszym lvl na lepsze potworki. Odpowiedź nasuwa się sama - PALADYN. |
Nie mogę się zdecydować....
|
Lolz wszyscy mówią że pall to czego ci trzeba żebyś uwierzył? Jeżeli zależy ci na powerze to knighta nie bierz bo to taki pall bijący słabiej i do tego z miejsca. Jego jedyną zaletą to dużo hp jednak pall nadrabiana swoje sposoby mimo wszystko.
Ja sam zrobiłbym sorca i w dupie miał to że pall jest taki pro kul uber ziąą i nie ma waste na gsach. |
A co powiecie o Sd u palka?
|
sd u palka? o.0
na noob-pvp wogole nikt o nim nie slyszal, a na pvp tylko po to zeby zajebac kogos. Szczerze to co wy macie z tym palkiem? ;s Średnio co 4 hit nie trafia z royalki na 80 discie, udowodnione. Palek zrobi 400k/h? Nie. No chyba, ze to jakis 250+. Knight może i ma slabsze hity, ale prawie zawsze trafia, zarobi kase to moze isc naprawde fajnie przyexpic z sioherem na behe, frostach, dl z e grana. |
Knight i nic więcej!
Najlepsza profesja. Kto gadał że knight ma małe hity!? nie rozśmieszajcie mnie Knight teraz po upie zajebie 2x więcej niż paladyn... Ja bez kłopotu se expie na Dlach! Dragach i levelik zapiepsza. Tylko jedna wada u knighta pooooooooowoli skile lecą ja jak narazie 83/83 =) ale planuje 90/90 POLECAM KNIGHTA! trochę niewdzięczna rola blokowanie ale jakos da się przywyknąć. Porządany na hunty Od okolo 60-70 level Konieczny PACC! |
jeżeli chcesz coś osiągnąć bez pacca nie idzie
btw. wpierw zrób knighta <cashmakera> a potem sorca ;> |
może dodam coś od siebie gram i Palem i knightem tylko ten drugi jest na niższym lvlu ale nie ma porównania paladyn wymiata szybciej skillujesz niż knightem ale trochę więcej wydasz ale się opłaca. Więc mój typ to PALL ale to wszystko zależy tez od stylu twojej gry. POZDRAWIAM
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:14. |