Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Thais (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=21996)

Sir Nerros 02-01-2005 19:38

Thais

Witam wszystkich ponownie po dość długim czasie (niegdyś Munkol) zapewne mnie nie pamiętacie...

Wale prosto zmostu pco pisze ten TOPIC otóż nie chcę zachęcić POLAKÓW do mieszkania w THAIS, bo jak wiele osób zapewne kojażycie Thais z PK lub brakiem Expa.... niektóżyc co do braku expa nie zwracają uwagi na MAPE RESOWNU... ja zamieszczem mapke dokładnijszą połdnia Thais :) ... (Thais jak wiele innych miast ma w sobie kilka slam takich jak PK .... nie zawsze atakują lub nie zawsze są w Thais (są wszędzie a nie w 1 mieście) tak więc na podsumowanie THAIS jest dobrym miastem na początek zwłaszcza dla Palladynów... można łątwo potrenować i potem zarobić na Mino Guardach ;) .

Przy okazj apeluje o nie tamowanie respownu ...
http://www.gildiav.webpark.pl/mapkad.jpg

bzzyksoft 02-01-2005 19:57

Sadząc po stylu twego pisma masz zapewne 10 lvl i podniecasz się, że wiesz gdzie znajdują się "te większe" i "te mniejsze" pająki. Myśle, że chodzilo ci o Posion Spidery i Spidery... bywaj w spokoju i nierbów więcej mapek i poradników.

Sir Nerros 02-01-2005 20:06

Jesli tobie sie to nie przyda to nie znaczy że innym też ... mape zrobiłem już dawno temu a do gry wrociłem zaledwie tydzień temu. O mój lv sie lepiej niemartw bo wiem gdzie co jest i jak szybko zarobić... ale mam też swoje tajemnice... na mapce jest zaznaczona pewna lokacja ... z 3 bugami bodajże w podziemiach... niżej znajduje się jeszcze coś gorszego o ile dobrze pamiętam i warto tam pochodzić :) (UWAGA: potrzebny kilof) nie wiem do końca co tam można znaleźć bo wszystkiego nie zbadałem. Pozatym dla informacji noobem nie jestem a początkującym któży szukają expa na połnocy radze się nie zapuszczać zbyt daleko :) możecie trafić na Elfa i co będzie? ( no cóż to że to mój pierwszy post i to że niejestem znany przez ciebie nie znaczy że musze być totalnym newbe.

Scream 02-01-2005 20:23

1.jest juz mapa spawnu
2.nie opisales wielu potworow

Van_Waterflew 02-01-2005 20:56

spox mapka!!! nareszcie bedo sie n00by bac cycuw i guarduw i nie blokowac respa hyhyhy. a wiem gdzie jest banchhee w tych okolicah ale spox nie da sie lurowac bo jest w budynku lepiej tam nie zlazic. trzeba isc --->,\/,<---

Golden'Fanatyk 02-01-2005 21:00

Sir Nerros uważam,że twoja mapka jest dobra, ale tylko dla 8-12 leveli.
Wole Carlin, dlaczego? wszystko na miejscu w zwartej kupie (a expie na Daramie etc.)

Sir Nerros 03-01-2005 15:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Golden'Fanatyk
Sir Nerros uważam,że twoja mapka jest dobra, ale tylko dla 8-12 leveli.
Wole Carlin, dlaczego? wszystko na miejscu w zwartej kupie (a expie na Daramie etc.)

Dzieki za docenienie mojego dawnego wysiłku....
Musze tu powiedzieć że mapa została stworzona bardzo dawno :D bo zaraz po dodaniu nowych respownów potworów.... nie wątpie że dla leveli niskich ale ta mapa ma na celu zainteresować początkujących graczy do tego miasta i pokazać że w Thais też są interesujące miejsca .... proponuje dla wyższych lv wypawy na północ Thais tam mapy nie robiłem ale to okolica dla lv 13-20 ... chyba że natraficie na Berserka ale jeśli ktos jest na tyle mądry to zdąży uciec lub sie kapnąc jakie tam jest niebezpieczeństwo :)

Dr.Unknown 03-01-2005 17:30

Ummm w punkcie 3 są bodajże DS'y, niedokładne, i to wszystko i wiele więcej i dokładniej znajdziemy w mapce respawn'u by Hegemmon.

Vamerian 03-01-2005 17:43

@Up
zgadzam sie ! nie wiem czy sa 2 ds'y ale 1 na 100% byłem tam moim pallem nie sprawdzałem ile jest bo spip.... gdzie pieprz rosnie :P

Jakubxxx 03-01-2005 17:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Nerros
Jesli tobie sie to nie przyda to nie znaczy że innym też ... mape zrobiłem już dawno temu a do gry wrociłem zaledwie tydzień temu. O mój lv sie lepiej niemartw bo wiem gdzie co jest i jak szybko zarobić... ale mam też swoje tajemnice... na mapce jest zaznaczona pewna lokacja ... z 3 bugami bodajże w podziemiach... niżej znajduje się jeszcze coś gorszego o ile dobrze pamiętam i warto tam pochodzić :) (UWAGA: potrzebny kilof) nie wiem do końca co tam można znaleźć bo wszystkiego nie zbadałem. Pozatym dla informacji noobem nie jestem a początkującym któży szukają expa na połnocy radze się nie zapuszczać zbyt daleko :) możecie trafić na Elfa i co będzie? ( no cóż to że to mój pierwszy post i to że niejestem znany przez ciebie nie znaczy że musze być totalnym newbe.

Pod spodem jest jeden ds, pare cave ratow, snakow i Banshee (znajduje sie ona za bramka, mozna przejsc na 25lvl+)

suchyxxx 03-01-2005 17:50

I co myślisz że to wszystkie miejsca z potworkami w thais??Thais to miasto gdzie jest masa cyców ale też i trochę innych potworów.Nie opisałem mount sternum gdzie są naprawdę różne extra potwory i nie opisałeś że cycki są też pod ziemią po drodze do mintwallin ale gdzie to już nieważne w każdym razie bardzo blisko thais jest takie ciekawe miejsce.Pewnie wiele osób wie o co biega.Tam są też potworki słabsze dla low-lvl.Blisko górnego wyjścia z thais jest też miejsce z valkiriami,amazonkami i ww.Do tej pory zawsze myślałem że thais to ubogie zaraz po carlin miejsce do expa ale myliłem się bo tam jest naprawdę blisko do cyców i to naprawdę masowego respa.Co do mapy nie opisałeś 3ech super miejsc na północ od thais ba a nawet zapomniałeś o miejscu z orcami blisko greenshore a przypominam że greenshore to 2-3 minuty drogi z thais więc naprawdę blisko

Sir Pomyleniec 03-01-2005 20:26

lol

czlowieku ty chyba masz 8 lvl albo nawet nizszy moze ty w ogoole z rooka nie wyszles huehuehue czlowieku ja mam 12 lvl aktualnie i tam gdzie ty zaznaczyles "grozne miejsca" dla mnie to jest makaron albo nawet mniej czlowieku opamietaj sie zobaczyl mape respawnu i za***al posta lol

Fett-Maniek 03-01-2005 23:39

Lol?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Pomyleniec
czlowieku ty chyba masz 8 lvl albo nawet nizszy moze ty w ogoole z rooka nie wyszles huehuehue czlowieku ja mam 12 lvl aktualnie i tam gdzie ty zaznaczyles "grozne miejsca" dla mnie to jest makaron albo nawet mniej czlowieku opamietaj sie zobaczyl mape respawnu i za***al posta lol

Lol?? Gratuluje...skoro na 12 lvl chodzisz na cyce i na inne "potezne" potworki to GRATZZZ ale nie kazdy umie na 12 lvl dorobic sie ladnych skili i warto im taka mapka pokazac...pozdrawiam

...:::Skowron:::... 04-01-2005 00:46

lol

zgadzam się z tobą Matt dlatego że też uważam że tam nie są takie słabe potworki , jak ja tam byłem to goniły mnie cyce i widziałem martwe mino (zwykłe i niezwykłe) , także jak pośle się tam jakiegoś kolesia co odrazu z rooka wyszedł to napewno nie uzna tego za "makaron"

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:17.