![]() |
Kuwa...
Skoro jesteś na tyle inteligentną osobą aby wrzucić ten szajs na chomika to tak trudno ci go np. na imageshack'a albo photobucket'a dać? Następnym razem polecam portal fotka.pl albo nasza-klasa.pl... Tam tez możesz nam wrzucić next party... Co do fake'a: Pies wie o co chodzi... Lokacja słaba jak... I w sumie to nie ma czego oceniać... |
Gejloger? Boie sie pobrac a po za tym bo ja nie nie cche bo koment Arashela mnie snieccheca.
Chomiki sux.pl |
Tego nie trza pobierać ale postaram sie w najbliższym czasie przedstawić zdjęcia pośrenio tutaj.
|
Przepraszam za moją niewiedzę, ale i tak korzystaj z imageshacka.
Mój fejl. |
Najpierw Feru chce ją widzieć, a potem pyta co ją do niego sprowadza?
Niedorozwój jakiś... ze nie wspomne juz o czcionce i lokacjach. |
Cytuj:
|
Jak zrehostujesz na imega czy cos to obejrze.
@edit po rehoście Oglądając to coś wymiotuje. 12 zdjęcie śmierdzi ots me. Nie mówiąc nic o czcionce... 0/10 |
cały czas prubuję :(
|
Jak przestaniesz korzystać z SimOne ME albo Remere ME to obejrzę...
|
Jak użyjesz fake font converter to też obejrze. Narazie poszedł z tym.
|
FERUMBRAS PRZELECI CZARODZIEJKE
zrehostuj na imejdża : | |
gubi fajk ! nudny ze kur... czaki !
ogień na ogniu ? kto to widział ? nono |
Eee...
No cóż, jakieś to zrąbane jest, tak przy okazji to hostuj na IS albo Photobucket. FFC Też brakuje ;( Narazie wstrzymam się od oceny |
Teraz wiemy kto jest mhrocznym człowiekiem, który nas banuje! LORD OF ZŁO!
|
Plx usuńcie ten post
|
Suxi, już nawet te literki, co Ja z Arashelem używamy są lepsze ot tfoich
Cytuj:
|
Ja mam już FakeFontConventer i 2 część bedzie już wyposażona w oryginalne tibijskie literki :D
|
Oczywiście - znacie mnie - więc się przyczepię:
CO FERUMBRAS ROBI W MIEŚCIE?! ON MIESZKA NA KHAROS W SWOJEJ CYTADELI! CO TO MA W OGÓLE BYĆ? Cały fake dokładnie przejrzałem, i jestem pewny na 911%, że to otsME. FAKE'I SKLEJAMY W PAINCIE (ew. GIMPIE/Photoshopie). Nie rób next parta, i tak wszyscy powiedzą, że to dno. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:32. |