![]() |
Wzywanie sumonów
Napisaliście że nie można przyzwać Giant Spider i Dragona i tam jeszcze kilka rzeczy.
Ale z moich doswiadczeń wynika że można ! Widziałem na własne oczy Giant Spider i Dragona. Jak będziecie kiedyś w Thais to może zobaczycie :) . Z powarzniem Nexelede ---KONIEC---- |
przyzwac nie mozna
albo byly to potworki zlurowane albo ktos sie w nie zamienil [chociaz nie wiem czy w gsa sie da] |
kiedys dalo sie summonowac smoki. ale juz od daaaaawna sie nie da.
i creature illusion w GS nie dziala, wiec GS musial kogos gonic. |
Gsa to nie jestem pewien bo widziałem tylko raz, ale w dragona to na 99%.
Widziałem chyba z 4 razy ( i na bank to był sumon a nie ktoś się zamienił ) . |
Summonować smoków nie da się na 100% od baaaaardzo dawna. Ja gram w tibię ponad rok, i od kiedy gram, się nie da. Wiem, że kiedyś dało sie, ale to już przeminęło. W smoka można się zmienic (creature illuson) ale na 100% nie można go summonować.
|
Gsy najczescie luruja do thais ale teraz niebedzie to mozliwe.
Abdate zrobil nawet nam fast food bar ale jeszcze niema tam npc-sztucznej inteligencji. Kiedy dragi mozna bylo przyzywa za 800many ale najczescie przyzyali je pk ;/. |
Nowy błąd.
Jestem w Thais i w tej chwili czyli 13.09.2003r. o godzinie 14:07 widziałem jak typy ćwiczyły sobie na Monkach. Dla pewności spytałem się ich czy to są summony a oni odpowiedzieli twierdząco czyli tak. A na waszej stronie podaliście ze nie da się ich z summonować. ---------------K_O_N_I_E_C--------------------------------------- |
racja
w opisie czaru pisze ze sie nie da ale juz w opisie potwora [monka] pisze ze sie da :P |
Ej PiPuLe!
A moze sie wam z deka pomerdalo i to byl po prostu DS:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:06. |