Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Wymuszone pikerstwo (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=2200)

kotomaniak 10-01-2004 23:18

Wymuszone pikerstwo

Stałem sobie dziś pod depo w kazo i pojawiła się tam niejaka Pipply. Level 8 knajt. Zaczeła mówić do wszystkich per "PK, gay, n00b" itp. Zgineła wiele razy ale za każdym razem atakowała, przeklinała i co jagorsze wracała znowu. Wkońcu nie wytrzymałem i też ją "uziemiłem". Czy nie znacie podobnych historii? Bo to jest przecierz dobijajaące.

Magus 10-01-2004 23:22

Zabicie jej jak mowisz nie pomoglo, nastepnym razem rob screnshota i pisz do consulera (obrazanie innych jest niedozwolone) - powinna dostac bana.

Bloody_Izual 10-01-2004 23:59

Miałem podobnom historyjke tylko na rooku.Gościu podchodził do każdego z tekstem typu "u are hunted","u will be rooked" itp.Gdy przyszedł na mnie czas na main(gościu wyszedł szybciej odemnie),to postanowiłem zajśc "na rynek" i juz gościu miał 1 lv.Wyzywał chwalił się że ma knight/druida/maga/pala na 100lv...

marred 11-01-2004 05:38

A moze takim osobom Tibia juz sie znudzila i chca sie zabawic ostatnimi chiwlami z Tibia...

Linek 11-01-2004 05:44

Sprawa mogła mieć się tak że komuś po prostu zhackowali postać i teraz się nią bawili w ginięcie.Wzięli już sobie cały equip i teraz chcieli tą postać zrookować ale nie swoimi postaciami bo by byli uznani za PK więc wyręczyli się kimś innym.No a gdyby dostali bana za obrażanie to i tak ich to nic nie obchodzi.Ogólnie robili sobie co chcieli bez patrzenia czy czasem to nie zaważy na reputacji postaci bo i tak skoro postać zhackowali to pewnie chcieli wyrządzić jakieś szkody.

matecki 11-01-2004 06:38

Hacked plx ?!

Dark-Xaero 11-01-2004 06:46

Na isarze jest niejaki Lokolu thief i pk codziennie jest wiele razy zabity , kazdy go sciga ostatnio depo bylo zagrodzone bo ukradl k-legsy kolesiowi z 56 lvlem :/. Wlasnie przed chwila go zabilem bo ukradl mi d-hammera i czuje sie juz lepiej :D:D

sesaj 11-01-2004 08:17

Niestety ostatnio coraz czesciej np na trade chat jakies cenzura ludzie coraz czesciej spamuja swoimi tekstami np "ban me plz" albo "spam!!!spam!!!" itd.
Podnieca ich to czy co??!!

Rince 11-01-2004 09:58

Duzo lepiej w takiej sytuacji jest jednak napisac do consula czy gma, bo jesli jakiemus idiocie uda sie zhackowac postac to zazwyczaj pekuje, pozniej kradnie, a pozniej spada na rook i kasuje postac, a glowny wlasciciel powiedzmy traci wtedy dorobek kilku lat grania. Isnieja bany za: waste char, hacked, inuslting, mass pking, ktore czest trwaja ok. tygodnia, a prwowity wlascicel konta ma czas na jego odzyskanie.

nightkin 11-01-2004 13:32

Cytuj:

Wlasnie przed chwila go zabilem bo ukradl mi d-hammera i czuje sie juz lepiej
Boś cipa; nie chwal się to nic nie stracisz.

Gremlin 12-01-2004 14:17

Ja widze jeszcze jedna teorie

Ta postac byla zrobiona specjalnie zeby komus zrobic czerwona czaszke, a wtedy wlazi swoja zwykla (high lvl) postacia z kolegami i leje kolesia z czaszka.

kotomaniak 12-01-2004 21:18

@gremlin
Ale my byliśmy sprytni i każdy zabił ją po 2 razy. Nigdy nie więcej.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:47.